Bli med oss til Stavanger!

Det blir toppoppgjør på SR Bank Arena når Viking og Vålerenga møtes i den 7. eliteserierunden. Her finner du billett- og supporterinformasjon.

Annonse:

Fjerde bortekamp for året, og nok en gang reiser vi mot Norges vestkyst, nærmere bestemt Stavanger! Vi møter Viking FK til dyst mandag 6.mai kl.19.

Fasiten etter seks serierunder viser Vålerenga på 4. plass med 10 poeng, og Viking hakk i hel på femte med 9 poeng. Vålerenga kommer fra en deilig overtidsseier mot Odd, mens mandagens verter fikk det tøft mot Ranheim i Trondheim.

Etter et år i OBOS-ligaen er Viking tilbake i det gjeve selskap! Sist vi besøkte Stavanger tok vi med oss tre poeng etter en vanvittig seksmålsseier. Vi håper på reprise i år! 

Lad opp til bortekampen med høydepunktene fra 2017-matchen her:




Under følger informasjon til deg som skal reise å se kampen:

Kampinfo

Serierunde: 6
Motstander: Viking FK
Kampstart: 19.00
Portene åpner: 18.00
Resultat 2017: 1-7
Antall på bortefeltet 2018: 103

Arenainfo

Arena: SR-Bank Arena
Kapasitet: 15.900
Bortefelt: Felt E.  
Kapasitet på bortefeltet: 670

Billetter

Billetter skaffes på nettet her eller i billettluka på kampdag
Priser: 200,- voksen, 150,- barn

Transport: Bohembussen kjører tur/retur, 600,- medlem i Klanen, 700,- ikke medlem. Avreise fra Bohemen sportspub mandag 6.mai kl.09:00. Retur til hovedstaden etter kamp.

Servicetilbud på arenaen

Toaletter: Både herre- og dametoaletter.
Kiosker: Normalt kiosktilbud.
Betaling: Kort og kontant aksepteres.

Øvrig

Supporterkoordinator på plass: Matijas Loeb, 45 21 86 80, [email protected]

Vi jobber stadig med å forbedre forholdene for reisende Vålerenga-supportere. Det kan gjelde alt fra fysiske forhold på arenaene eller mottakelsen fra Vålerenga Fotball, arrangør eller politi.

For å vite hva vi kan forbedre er det viktig at du som reisende supporter gir tilbakemelding. Har du synspunkter eller idéer fra dette besøket er du velkommen til å gi tilbakemelding til Supporterkoordinator på e-post eller ta kontakt før/under/etter kamp.  

Toppbilde: Pedro Lemos (@lemos.media)

Annonse fra Obos-ligaen: