Azemi på topp mot gamle kjente

Fitim Azemi starter som spiss når Vålerenga møter Bodø/Glimt på Intility Arena klokka 15.00 i dag.

Fredag ettermiddag er det duka for årets første kamp hjemme på Intility Arena når et Bodø/Glimt i scoringsform gjester hovedstaden. 

Gultrøyene fra Nord har enda ikke sluppet inn mål i årets treningskamper, men det har Vålerenga planer om å gjøre noe med. 

Fitim Azemi står med to scoringer så langt i oppkjøringa og får tillit på topp fra start. Markus Nakkim har prøvd seg på høyrebacken med bravur i tidligere kamper denne vinteren, og starter i forsvarsrekka sammen med Tollås Nation, Lædre Bjørdal og Adekugbe. 

Adam Larsen Kwarasey har småproblemer med ryggen, og inn for han kommer Kristoffer Klaesson.     Småproblemer har også Matthias Vilhjalmsson. Det er ikke snakk om noe langvarig, men spissen har trent alternativt denne uka og er derfor ikke aktuell til kamp. 

Kampen har avspark klokka 15.00, men allerede fra klokka 14.30 kan du se prematch-sending på Eurosport eller Eurosport Player hvis du ikke har planer om å ta turen til Intility Arena.  

Alle med sesongkort i 2019, samt barn under 18 år kommer gratis inn. Øvrige billetter koster kroner 100,- og kan kjøpes ved inngang 1. Vi benytter hovedtribunen og holder kiosk åpen både før og under kamp. 

Reserver

  • Petter Karlsen, Ivan Näsberg, Sakarias Opsahl, Oskar Opsahl, Felix Horn Myhre, Erik Israelsson, Magnus Retsius Grødem, Aron Dønnum, Deyver Vega

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: