Agyiri med to scoringer da Vålerenga 2 knuste Nybergsund

Rekruttlaget valset over gjestene fra Trysil i søndagens treningskamp.

Søndag ettermiddag tok Vålerenga 2 imot Nybergsund IL Trysil til årets siste treningskamp. 15. april kl. 18.00 starter alvoret i PostNord-ligaen med oppgjøret mot Egersunds på Intility Arena.

Enveiskjøring

Rekruttrener Gard Holme hadde med seg en solid tropp til kampen mot Jarl Andre Storbæks mannskap, og det tok ikke mange minuttene før Vålerenga tok ledelsen.

Ernest Agyiri fyrte av fra 16 meter og banka ballen inn i det lengste hjørnet etter ni minutter.

Felipe Carvalho debuterte i Eliteserien mot Strømsgodset. Mot Nybergsund på søndag hadde midtstopperen full kontroll på gjestenes angripere (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)

Elleve minutter senere slo Christian Borchgrevink et perfekt innlegg på hodet til Magnus Retsius Grødem, og unggutten stanga inn 2-0-ledelse til Holmes mannskap.

Da halvtimen var passert på Intility Arena var det duka for Kevin Ogudogu. Høyrekanten dro med seg ballen innover i feltet og curla den inn i det lengste hjørnet. Både lekkert og utagbart for keeper.

Unggutten satte like godt inn sitt andre for dagen like etter, og økte ledelsen til 4-0 for Vålerenga.

Agyiri x 2

Ernest Agyiri fikk en halvtime for A-laget i lørdagens kamp mot Godset, og på tampen av 1. omgang mot Nybergsund satte unggutten inn sitt andre for dagen.

Bård Finne slo en god pasning igjennom til Grødem, og med et presist innlegg langs bakken fant han Agyiri på fot. Den første avslutninga ble blokkert, men Vålerengas nummer 14 var på returen og satte inn 5-0 for Vålerenga.

Strålende offensivt

Vålerenga fortsatte å dominere i begge ender av banen også etter pause, og da det var spilt 50 minutter av oppgjøret satte Bård Finne inn kampens femte for hjemmelaget.

Peter Godly Michael erstatta Fitim Azemi etter pause, og 19-åringen fant veien til nettmaskene da uret viste 70 minutter. Spissen kom alene igjennom og satte ballen kontant ned til venstre for Nybergsunds sisteskanse.

Søndagens treningskamp endte med en imponerende 7-0-seier til Vålerenga 2, og unggutta viste definitivt at de er i rute før seriestarten om én uke.

Vålerenga 2 - Nybergsun 7-0 (4-0)
Intility Arena, søndag 8. april kl. 15.00.

Vålerengas lag: Klaesson - Borchgrevink (Cornic 78), Meira (Hauso 46'), Carvalho (Skaret 78), Grimstad - Hol Myhre, Agyiri (Mathisen 46'), Retsius Grødem - Ogudogu, Azemi (Godly Michael 46'), Finne

Vålerengas målscorere: Agyri (10, 45), Retsius Grødem (20) Ogudogu (25, 33), Finne (50), Godly Michael (70)