– Sesongkortene er populære!

Nærmere 1.800 har allerede ordnet seg sesongkort for 2018-sesongen. Vålerenga har flere supportere og fans klare for ny sesong enn på samme tid i fjor.

Annonse:

– Dette er mennesker som er glade i Vålerenga, og vil være med klubben på nært hold videre. Klubben er ingenting uten supportere og fans, derfor er dette veldig viktig for Vålerenga, sier Morten Nydal, publikumssjef i Vålerenga.

Solid økning

Totalt sikret 2.700 privatpersoner seg sesongkort i 2017-sesongen, hvor rundt 1.400 hadde forhåndskjøpt før det åpne salget startet. I år har 200 flere fornyet tidlig, noe som betyr at nærmere 1800 er klare for en ny sesong på tribunen. 

– Vi har fått en fantastisk arena. Mange vil være med klubben i sitt hjerte videre, få nye opplevelser og minner sammen. Samtidig tror jeg flere og flere ser at det er noe spennende som skjer i Vålerenga om dagen – noe man ikke vil gå glipp av. Alle håper vi at 2018 blir året vi tar steget opp på pallen i Eliteserien igjen, og det må man naturligvis være med på, sier Nydal.

Har plass til flere

Nydal tror det er flere grunner til at sesongkort er mer populært enn på mange år.

– I år spilte vi hoveddelen av kampene våre på Ullevaal, mens vi neste år skal spille alle kampene på Intility Arena. Det vet vi betyr veldig mye for veldig mange. Vi har også Eliteseriens billigste sesongkort for barn på 500 kroner (bare 33 kroner per kamp) – dette får folk med seg, og vi har mer barn på tribunen enn på mange år. Fanzone og andre ting vi gjør har også gjort det enda mer interessant å dra på kamp for familiene, sier Nydal, som avslører at målsetningen naturligvis er en økning fra årets sesong.

– Vi har plass til flere, og da må naturligvis målet være å fylle opp. «Hele Oslo på kamp» er arbeidsmålet, og med masse Engaland-besøk og andre tiltak er det et arbeidsmål vi tar på fullt alvor. I budsjettet ligger det en vekst på rundt 20 prosent for sesongkort til supportere og fans i og rundt Oslo, og det skal vi stå på for å få til, sier han.

Er sesongkort den perfekte julegaven?

– Ja, for den rette er det helt klart det. Det kan være til en venn, eller til den du bor sammen med. Eller unga.  Men det må være til den rette. Det må bety noe. Hjertet må være blått, vi slipper ikke hva som helst inn portene, avslutter Nydal med et smil.


Annonse fra Obos-ligaen: