Praktisk informasjon før kampen mot Brann

Skal du på Ullevaal stadion lørdag 23.august? Les mer her.

Trening_Ullevaal

vif-fotball.no

BILLETTER
Billetter til Brann supportere selges på link på deres hjemmeside. Resterende billetter blir solgt utenfor inngang 16.  På grunn av begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo.

VÆR TIDLIG UTE!
Portene åpner 1 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø ☺)

SEGREGERING
Det vil det være segregering utenfor stadion, både før, under og etter denne kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk.

Vi oppfordrer Branns supportere til å benytte Egon som vannhull, mens Vålerengafans kan innlosjere seg hos Dolly Dimple´s og Burger King. Vi ber om forståelse og velvilje i forhold til dette. Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion. Husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion - alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Securitas bidrar til gode rutiner for innslipp med gjerder og sluser. Det blir gjerder ved T-bane slik at VIF-supportere blir henvist rundt via Dolly/Burger King etc.  Vi oppfordrer bortesupportere som reiser med T-banen om å gå av på Berg stasjon og via Tåsenlokket inn mot Stadion. Bortesupportere som kommer via Ullevaal T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake, og rundt via Tåsenlokket.

Supporter effekter fra bortelag tillattes ikke på Vålerengas tribuner som er Oddsen nedre(langside) og Bendit Svingen. Dette gjelder også på våre VIP tribuner.

INNGANGER
Bortesupportere har inngang 16 til sin tribune. (VG kortside)
Inngang 10 og  12 vil være  for Klanen - inngang 4 for Ultras/AE, inngang 6 for Miniklanen og inngang 6 for Juniorklanen.  Inngang 3 og 17 for ordinær langside. 

RØYKESLUSER
Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluse i alle supporterinnganger i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausen. Minner om at dersom du forlater stadion under kampen, vil man ikke komme inn igjen!

BUSSPARKERING
Vålerenga sine busser parkerer som vanlig på Bergbanen. Drop off som vanlig og ingen passasjerer tillates inn på Bergbanen.  Det vil være vakthold på bussparkeringen.

RIGGING AV TIFO
Tifogrupper har fått tilgang til å rigge TIFO på stadion fra klokken 14.00. Oppmøte ved inngang 8 – meld antall og ha synlige akkrediteringer.  Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon.
Tifogruppene må være ute av stadion senest klokken 16.30.

VELKOMMEN TIL KAMP!

la_manga_pfc_vif
Siste nytt
Dagens 11`er mot Tromsø
Se hvem Vålerenga stiller fra start i dagens kamp på Alfheim her!
tv_aksjon_nakkim_castro
Siste nytt
Fredheim Holm: - I dag må du åpne døra!
TV-aksjonen 2016: Bøssebærerne kommer i dag. Ta godt imot dem!
fredheim_lindkvist_zahid
Siste nytt
Disse møter Tromsø
Ronny Deila har hovedansvaret i søndagens kamp, og dette er troppen han disponerer.
rekrutt_sakor_elsebutangen
Siste nytt
Vålerenga 2 klare for neste års 2. divisjon!
Avslutta serien med seier og den beste sesongen for Vålerenga 2 noen sinne.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kamper

Se alle

Dagens 11`er mot Tromsø

Fredheim Holm: - I dag må du ...

Disse møter Tromsø

Vålerenga 2 klare for neste års 2. divi...

Alt skal avgjøres!

Østby: - Detta var helt forferdelig

Mest lest
Vår by, vår klubb
Sjekk ut årets råeste reklamefilm. Byen...
Se presentasjon av damespillerne
Vanligvis stiller de i blå drakt og hvi...
Supporterne står sammen for Vålere...
DNB ga 50.000 kroner til gatefotba...
Besøkte Sunnaas med Hurtigruta
Få med deg alt som skjer i Våleren...

Generalsponsor

DRAKTLAUGET

Bli partner