Media- og presseinformasjon 2014

Vålerenga ønsker å være en åpen klubb og har satt opp noen kjøreregler for pressen.

vallhall trening bojan

Vålerenga Fotball er en klubb med mye omtale i pressen, og en klubb bestående av mange profiler. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å være en åpen klubb som stiller opp og svarer for oss når dette så ofte det er mulig, både i forbindelse med trening og kamp. Allikevel har vi noen kjøreregler vi ønsker å leve etter for å gjøre hverdagen til både pressen og våre profiler enklere.

Treninger
Vålerenga har i de aller fleste tilfeller åpne treninger i Bingen på Valle-feltet sommerstid eller inne i Vallhall arena eller på Kadettangen på vinterstid.

I Bingen må alle fra pressen holde seg utenfor gjerdene til en hver tid. Selve treningsfeltet er forbeholdt spillere, trenere, støtteapparat og evenetuelt andre ansatte i Vålerenga Fotball.

Inne i Vallhall arena og på Hafslundbanen ber vi om at pressen holder seg utenfor selve kunstgresset at de ikke trer inn på banen og forstyrrer pågående trening. Vær spesielt varsom i spillsekvenser så vi ikke opplever uhell og skader på verken spillere eller journalister og fotografer. I Vallhall arena anbefaler vi pressen å holde seg på tribunen under trening.

Vi ber om forståelse for at hele eller deler av enkelte treninger kan bli stengt for pressen etter ønske fra trenerteamet.

Intervjuer
Alle våre trenere og spillere skal i utgangspunktet stille seg tilgjengelig for pressen etter trening og kamp for å svare på dagsaktuelle temaer. Vi ber om at ingen skal forstyrres av pressen i forkant av trening om ikke dette er avklart med klubben i forkant. Vi håper også at det respekteres at det finnes dager hvor enkeltpersoner ikke ønsker å stille opp for pressen. Intervjuer skal gjøres ved treningsbanen eller på annen angitt plass. Spillere og trenere skal ikke forstyrres i forbindelse med måltider i Vallhall arena.

Ønskes mer tid med hver enkelt for portrettintervjuer, featuresaker, photoshoots etc. ber vi om at disse avtales en tid i forkant via klubbens informasjonssjef.

Kontakt

Klubbens informasjonssjef Geir Ove Fidje, er tilgjengelig for spørsmål eller forespørsler på telefon 91327443 eller e-post geir.ove@vif.no.

vif-fotball.no
Vålerenga Fotball har sin egen offisielle klubbside, den finner du på www.vif-fotball.no

Her finner du også klubbens egen TV-kanal, VIF TV, med nyheter og høydepunkter fra livet i Vålerenga Fotball.

Foto

Alle bilder på våre nettsider er kopibeskyttet og de fleste bildene, spesielt fra våre kamper, er tatt av vår samarbeidspartner på foto Digitalsport .

Pressemeldinger

Ønsker du å motta pressemeldinger med siste nytt fra Vålerenga Fotball? Send en e-post til geir.ove@vif.no så setter vi deg opp på lista.

Annet

Ta gjerne kontakt med klubben dersom du har spørsmål vedrørende pressehåndtering eller akkrediteringer.

Relaterte...

Riki Alba
Siste nytt
– Det var veldig deilig
Riki Alba om scoringen i debuten.
Nordstrand_VIF
Siste nytt
Nordstrand - Vålerenga 0-5
Se høydepunktene fra 5-0 seieren på VIF TV
Nordstrand_VIF
Siste nytt
- Vi må score flere mål
Kjetil Rekdal etter 5-0 seieren mot Nordstrand
ruud
Siste nytt
– Artig og holde nullen så lenge
Nordstrand-keeper Bjørn Ruud etter cupkampen.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

– Det var veldig deilig

Nordstrand - Vålerenga 0-5

- Vi må score flere mål

– Artig og holde nullen så lenge

Bildespesial: Nordstrand - Vålerenga

5–0-seier i 1. runde

Mest lest
Bli med på feiringen
I dag fyller vi 100 år - jubileumskampe...
Lagtilbud jubileumskampen
Ta med laget ditt, uansett idrett, på V...
Bilder fra årets kick off
adidas lagde film til Vålerenga
Mos: - Jeg gleder meg
- Vil ha klubben opp der den hører...

Kamper

Se alle

Partnere