Sesongkortkampanje for damelaget

For vanvittige 300 kroner kan du se samtlige Toppseriekamper på Intility Arena i 2018.

Sesongstart nærmer seg med stormskritt og Vålerengas damelag ønsker å invitere deg til sine hjemmekamper på Intility Arena i 2018.

300 sesongkort

For å skape Toppseriens råeste atmosfære og som en takk for støtten til alle supportere som har fulgt damelaget trofast gjennom flere år, har jentene laget en sesongkortkampanje. Denne gangen med en liten tvist! 

- Vi setter ned prisen på de ulike sesongkortene med opptil 40%!  Men da må 300 personer eller flere benytte seg av kampanjetilbudet! Det blir en vinn-vinn situasjon for alle parter, hvor supporterne får sesongkort til en hyggelig pris og vi får flere folk på kamp, forteller keeper Guro Pettersen og minner om flere godbiter denne sesongen.

Saken fortsetter under bildet. 

Vålerenga-keeper Guro Pettersen håper mange benytter seg av det utrolige tilbudet (Foto: VIF Media)
Vålerenga-keeper Guro Pettersen håper mange benytter seg av det utrolige tilbudet (Foto: VIF Media)

- Sesongen byr på flere spennende lokaloppgjør mot blant annet LSK Kvinner, Røa, Kolbotn, Stabæk og ikke minst så er det duket for et godt gammeldags byderby mot Lyn Toppfotball. Det er bare å glede seg! Allerede første seriekamp er det et skikkelig derbyoppgjør når LSK Kvinner kommer på besøk 24.mars klokken 17:00, sier Pettersen. 

KJØP DITT SESONGKORT HER

Det blåser en positiv vind over norsk kvinnefotball om dagen og alt ligger til rette for en ny og spennende sesong for Vålerengas Damelag. Nytt trenerteam med Monica Knudsen i spissen.  Nasjonale og internasjonale toppspillere skal sammen med unge lokale jenter sørge for at laget tar ytterligere steg fra fjorårets høydepunkt med cupfinalen i Telenor Arena.

300 kroner for et sesongkort

Målet er enkelt! Selges det 300 sesongkort (eller flere) blir rabatten gjeldene. Det betyr at du som medlem i Klanen eller sesongkortinnehaver på herrekampene kan få alle damelagets hjemmekamper for kun 300,- kroner! En enkeltbillett koster 100,- pr. kamp så her er det mye å spare!

Ønsker du å heie frem damelaget på Intility Arena denne sesongen kan du sikre deg sesongkortet her

Prisene for kampanjen er

  • VIP: 1200,-
  • Voksen: 400,-
  • Student, honnør, medlem Vålerenga Fotball, medlem i VFE, medlem i Klanen eller innehaver av sesongkort herrer elite: 300,-
  • Barn under 16 år: 200,

Pris per kamp

  • VIP: 250,-
  • Voksen: 100,-
  • Barn/student/honnør: 50,
Annonse:

Annonse fra Eliteserien: