- Vi er veldig god på vårt beste

Vålerenga tok 2. plassen i helgens Elitetiltak, mens Odd gikk seirende ut av turneringa på Valle.

Annonse:

Denne helgen ble årets siste NTF Elitetiltak gjennomført på Valle. Kampene var kortere enn normalt, med kun 2x20 min, men samtlige lag fikk tre matcher hver dag. 

Utviklingsleder Thomas Hasselgren har sett Vålerenga bedre, men var samtidig imponert over deler av det unggutta presterte på Vallefeltet. 

Saken fortsetter under bildet: 

- Mye på grunn av de korte kampene ble det en svært jevn turnering. Til slutt var det Odd som stakk av med seieren med ett måls margin på Vålerenga. Vi gratulerer Skienslaget med førsteplassen, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til: 

- Vi varierer en god del i prestasjonene denne helgen, men fikk vist i siste kamp at det denne gruppa har mange spillere som ønsker å vinne. Fra å ligge under 0-1, snudde de det til seier 2-1.  

- Jeg syns vi har prestert bedre tidligere denne sesongen, men på vårt beste er vi virkelig gode. Vi klarer å styre samtlige kamper, men har fortsatt en del å gå på i avslutningsfasen. Søndagens kamp mot Odd var helt klart turneringens beste kamp, med mye følelser og tøffe, men faire dueller mellom begge lag. Slike kamper ønsker vi flere av, sier han og avslutter: 

- Helt til slutt vil jeg takke alle de involverte lagene, dommere og foreldregruppen på U14 som stilte opp på dugnad for at arrangementet fløt så bra som det gjorde. Vegard Vang og Kjetil Ødven dro et tungt lass, og 
fortjener ekstra ros, avslutter Hasselgren. 

Vålerengas resultat fra helgen:

Odd - Vålerenga 1-0

Vålerenga - Ull Kisa 1-0
Målscorer: Oliver K Thomassen

Vålerenga - Strømsgodset 1-0
Målscorer: Ayman Hammichi

Vålerenga - Aalesund 1-1
Målscorer: Shreeraam Shritharan

Vålerenga - Odd 0-0

Molde - Vålerenga 1-2
Målscorere: Oliver Braude og Ayman Hammichi

Fotograf: Vegard Vang

Annonse fra Eliteserien: