" "

Utviklingsavdelingen på La Manga

NTF inviterte til seminar i Spania for tiende året på rad.

Forrige uke var både G17 og G18-landslaget på La Manga for å spille turneringer, og i den forbindelse inviterte Norsk Toppfotball til spillerutviklingsseminar for både trenere og utviklingsansvarlige.

Annonse:
 

Fra Vålerenga deltok utviklingsleder Thomas Hasselgren, trenerutvikler Gard Holme og rekruttrener Tommy Berntsen. 

Dette var det tiende året NTF inviterte til sitt årlige seminar med tema SPILLERUTIKLING.

- Fokuset i år var å få ut planverk rundt treningsøktene i hverdagen. Det var en god blanding av både foredrag og arbeid internt, samt gode diskusjoner mellom klubbene. Vi er veldig godt fornøyd med hvordan samlingen var lagt opp, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren. 

Selv om lederne var på seminar i Spania, ble det spilt kamper hjemme i Norge, og for Vålerengas G16-gutter ble det tok seire av to mulige. 

Resultat fra helgens kamper

Vålerenga - Strømsgodset G16 3-1 (1-1)
Vålerengas målscorere: Matteo Hoang, Thomas Knudsen, Aleksander Skogli-Jensen

- Vi spilte en ganske svak førsteomgang, men tok tak direkte etter hvilen og heva oss betraktelig. Vi er godt fornøyd med resultatet, men kampen totalt sett var under pari for vår del, og heller ikke slik vi ønsker å fremstå, sier trener Enrique Paez

Vålerenga - KFUM G16 2-1(0-0)
Vålerengas målscorere: Oliver K. Thomassen, Philip Jørgensen

- Gutta kjempa hardt mot et tøft og godt lag, og viste styrke I den fysiske delen av spillet. I tillegg fikk de vist frem et tidvis godt kombinasjonsspill, men det morsomste var at vi avslutta kampen med hele fem spillere født I 2005. Når de i tillegg presterer godt, lover det godt for fremtiden, sier Paez. 

Kommende ukes kamper

Søndag 24. februar

13:00 Indre Østland FK - Oslo Øst G14 Nasjonal
14:00 Viking FK - Vålerenga Junior

Annonse fra Eliteserien: