Uavgjort mot Bærum og Sarpsborg 08

Slik har det gått med utviklingsavdelinga den siste uka.

Etter å ha leda 3-0 borte mot Bærum SK, rakna det for de eldste juniorgutta våre i ukas interkretskamp. 

- Vi spiller egentlig en ganske jevn førsteomgang, men vi scorer på to av to sjanser og leder 2-0 til pause. I tillegg går vi opp til 3-0 tidlig i andre omgang, men derfra og ut er det Bærum som styrer det meste, sier trener Stian Tjærnås Dahl og legger til:

- Vi slet i duellspillet mot et fysisk sterkt lag, og selv om vi heva oss etter at de reduserte til 1-3 på et innlegg etter 60 min, ble det ekstra spenning da de reduserte nok en gang ti minutter før slutt. 3-3 kom på overtid etter nok et innlegg hvor vi glapp i markeringen. Vi var ikke dyktige nok til å lese klimaet i kampen og spille på et resultat. Forhåpentligvis tar vi læring av det og vi har allerede sett mye video fra kampen, avslutter Tjærnås Dahl. 

Bærum SK - Vålerenga G19 Interkrets 3-3 (0-2)
Vålerengas målscorere: Almin Dacic, Emanuel Grønner og Elias Taubo

Oslo Øst stiller med kun Vålerenga-spillere når de skal i aksjon, og borte mot Hålogaland/Nordland ble det en komfortabel seier for G14-laget. 

Annonse:

- De første 20 minuttene var det en jevnspilt kamp, men derfra og ut tok vi mer og mer kommando. Vi prøvde å vinne ballen tilbake så raskt som mulig, og samtidig være dynamiske på kantene, sier trener Mohammad Dajani og legger til: 

- I andreomgangen var vi enda bedre, og dominerte i større grad enn før pause. Alt i alt er jeg godt fornøyd med spillernes vilje og ønske til å prestere og dermed også lysten til å ta med seg tre poeng, avslutter Dajani. 

Hålogaland/Nordland - Oslo Øst G14 Nasjonal 0-4 (0-2)
Oslo Østs målscorere: Aleksander Tjølsen Hansen, Sebastian Galvez, Daniel Strømdahl Granlund og Ayman El Hammichi 

Vålerenga leda 1-0 til pause borte mot Sarpsborg 08, men det endte med uavgjort for G16 i interkretsserien. 

- Vi leverte en strålende prestasjon før pause - kanskje årsbeste med tanke på det kollektive. Sarpsborg hadde ikke et eneste skudd på mål i løpet av de første 40 minuttene. Gutta hadde også kontroll etter hvilen, men da vi hadde muligheter til å øke ledelsen til 2-0 og misset, øyna vertene et håp, sier trener Dajani og legger til: 

- Sarpsborg hadde tre sjanser og scora på to av dem som følger av feil fra oss, men vi klarte å komme tilbake i kampen etter et strålende skudd av Amel Muratovic. Vi hadde også muligheten til å gå opp til 3-2, men missa igjen. Generelt sett var det en god prestasjon med et ufortjent resultat. Spillerne må lære hvordan de skal holde fokus når de har så god kontroll på kampen, og putte på sjansene, avslutter Dajani. 

Sarpsborg 08 - Vålerenga G16 Interkrets 2-2 (0-1)
Vålerengas målscorere: Yasir Saàd og Amel Muratovic.

Kommende kamper

Lørdag 22. september
13:30 Lyn - Vålerenga G14 1. div, Kringsjå
14:00 Vålerenga G16 Interkrets - Hamkam, Valle Hovin 2

Søndag 23. september
12:00 Sarpsborg08 - Vålerenga G16 Nasjonal, Sarpsborg stadion
15:00 Vålerenga 2 - Kjelsås, Intility Arena
15:30 Oslo Øst - Finnmark/Troms G14 Nasjonal, Valle Hovin 2
19:30 Oppsal IF - Vålerenga G13 1. div, Trasop

Annonse fra Eliteserien: