Uavgjort i generalprøven

Det nærmer seg seriestart i Norsk Tipping-ligaen, og rekruttlaget møtte Nybergsund i den siste kampen før alvoret braker løs. Les hvordan det har gått i utviklingsavdelingen den siste uka.

Annonse:

Mandag 15. april sparker Vålerenga 2 i gang sesongen borte mot Follo i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Unggutta har forberedt seg godt i vinter, og denne helgen var det generalprøve mot Nybergsund - en kamp som endte 1-1.

- Det var en forholdsvis jevnspilt affære, og selv om vi styrte mye av banespillet i perioder var vi ikke presise nok i de avgjørende fasene. Uansett en grei generalprøve, og nå gleder vi oss veldig til seriestart om en snau uke, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Vålerenga 2 - Nybergsund 1-1 (0-0)
Vålerengas målscorer: Sakarias Opsahl (straffe)

Tap mot Stabæk

Vålerenga og Stabæks G19-gutter møttes til dyst på Nadderud i forrige uke, og etter en jevnspilt førstomgang og 2-2 til pause, var det hjemmelaget som hadde mest å by på etter hvilen. 

- Vi hadde egentlig ganske god kontroll de første 45, og Stabæk skapte ganske lite på oss. Gutta fulgte planen vi hadde lagt, og målene i mot kom på enkle individuelle feil, sier trener David Ribeiro og fortsetter:

- Etter pause var det en helt annen kamp fra vår side. Det mangla både organisering og innsats, og i tillegg var det altfor mange individuelle feil. Mot gode lag blir vi hardt straffa for dette, og i denne kampen utnytta Stabæk at vi ikke var helt påskrudd, avslutter han.

Kevin Ogudugu putta mot Stabæk, men kunne ikke hindre at bæringene stakk av med seieren (Foto: Kenneth Berger)
Kevin Ogudugu putta mot Stabæk, men kunne ikke hindre at bæringene stakk av med seieren (Foto: Kenneth Berger)

Saken fortsetter under bildet.

Stabæk - Vålerenga G19 6-3 (2-2)
Vålerengas målscorere: Elias Taubo, Kevin Ogudugu og selvmål.

Solid kamp mot Vestre Aker

Med fem ulike målscorere sørga Vålerengas G14-gutter for en bunnsolid kamp mot Vestre Aker, og trener Torstein Schutte var godt fornøyd med det han fikk se fra sine spillere. 

- Vi har litt å gå på når det kommer til effektivitet foran mål og kvalitet på hver eneste avslutning, men det var veldig mye positivt med ball og vi har kontroll fra start til slutt, sier Schutte.

Vålerenga G14 1. div - Vestre Aker 5-1 (3-1)
Vålerengas målscorere: El-Schaddai Furaha, Eirik Pharo, Didrik Voga Berg, William Ramage og Jones Elabdellaoui.

Uavgjort mot Moss

Landslagsspiller Magnus B. Riisnæs sørga for poeng i årets første bortekamp.

- De yngste spillerne våre fikk en god test, og jeg er veldig tilfreds med at vi kom tilbake i kampen og fikk med oss et poeng. De tilpassa seg det fysiske nivået i kampen, og det kommer til å bli viktig i årets sesong, sier trener Enrique Paez.

Saken fortsetter under bildet.

Werni fortsetter målformen

Vålerengas G19-lag i nasjonal liga møtte Sandnes Ulf på bortebane, og trener David Ribeiro var imponert over det gutta presterte. Fjorårets storscorer i Vålerenga, Sander Werni fortsetter å putte på bestilling, og det endte til slutt med en solid 4-0-seier på vestlandet.

- Vi møtte et fysisk og direkte Sandnes Ulf-mannskap, og måten vi sto opp imot det på var rett og slett imponerende. Vi var gode i alle spillets faser, og klarte å avgjøre kampen før pause. En strålende kamp av gutta, sier Ribeiro.

Sandnes Ulf - Vålerenga G19 Nasjonal 0-4
Vålerengas målscorere: Sander Werni (2), Brede Sandmoen og Osame Sahraoui.

NTF Elitetiltak for G14 på Lillestrøm

- Det var et skuffende resultat til slutt, men vi hadde progresjon i prestasjonen gjennom hele tiltaket og det er slik vi oppsummerer helga. Vi skulle gjerne sett at et par av kampene hadde vippet vår vei, men vi må jobbe på videre og ha fokus på prestasjonene. Da kommer resultatene om vi fortsetter å gjøre ting riktig, sier Schutter og legger til:

- Samholdet, engasjementet og innstillingen til hver kamp har vært fantastisk. Dette ønsker vi å ta med i treningsukene fremover, Torstein Schutte.

Viking - Vålerenga G14 0-2
Vålerengas målscorere: Amez Mustafa (2)

Brann - Vålerenga G14 2-0

Sandnes Ulf - Vålerenga G14 3-2
Vålerengas målscorere: Amez Mustafa og Aleksander Tjølsen Jensen

Sogndal - Vålerenga G14 1-0

Kamper kommende uke

 • Tirsdag 9. april
  20.15 Vålerenga G12 - Korsvoll
   
 • Torsdag 11. april
  18.45 Vålerenga G19 - Follo FK
   
 • Fredag 12. april
  18.30 Drøbak Frogn - Vålerenga G16
   
 • Lørdag 13. april
  12.00 Snarøya - Vålerenga G12

G13 reiser til Trondheim for å spille nasjonalt tiltak, mens G15 skal spille nasjonalt tiltak på Valle Hovin.

Annonse fra Eliteserien: