Treningskamper og cup i Odense

Utviklingsavdelinga har starta oppkjøringa til 2018-sesongen.

Vi er godt inne i uke to av utviklingsavdelingens oppkjøring, og gutta har vært igjennom fysiske tester, treninger og de de første treningskampene. I tillegg er også tiltak mot trenerne gjennomført.

- Modul to i vårt eksterne treningsutviklingsprogram ble holdt torsdag denne uka, og Gard Holme hadde ansvaret for å presentere hvordan Vålerenga jobber med treningsplanlegging, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Annonse:

Kretsen holdt også sin siste samling i helgen, og denne gang var det B-kurs i spillerutvikling i regi av NFF som sto på menyen. Her bidro Vålerenga med både teori, praksis og analyse av kamp.

Gode resultater

Juniorlaget starta årets kampsesong mot Sandefjord lørdag formiddag og imponerte i Vallhall Arena. Det er naturligvis rekruttrener Gard Holme godt fornøyd med.

- Først og fremst er det gøy å være i gang igjen, og vi er selvfølgelig godt fornøyd med resultatet i årets første kamp. Vi har et par veldig gode angrep, og vi spiller tidvis veldig god fotball, men det er også mye å rette på, sier Holme og legger til: 

- Vi er gode i 20-25 min i begge omganger, og i disse periodene er vi bra både i eget presspill og til å gå hurtig frem når vi vinner ball. Samtidig orker vi bare å holde tempoet oppe i en halv omgang, så vi har et stykke igjen til formen enda. I tillegg har vi mye å gå på taktisk enda, men det er vel som forventet. Dette var en lovende start, men vi må jobbe hardt videre dersom vi skal nå opp på det nivået vi ønsker å være, avslutter Holme.

Vålerenga - Sandefjord Junior 6-2 (4-0)

Vålerengas målscorere: Elias Taube 2, Kevin Ogudugu 2, Oliver Valaker Edvardsen og Sander Werni

Gode svar

Sandefjord var også motstander for G16-laget i årets første treningskamp, og trener David Ribeiro fikk gode svar etter oppgjøret i Vallhall Arena.

- Dette var en typisk første kamp for sesongen, med mange individuelle og kollektive feil.Vi registrerte flere ting som vil bli prioritert de kommende ukene, og skal også analysere kampen denne uka, sier Ribeiro. 

Vålerenga - Sandefjord G16 1-1 (0-0)

Vålerengas målscorer: Christos Zafeiris

Skandinavisk turnering

Ønsker du å følge utviklingsavdelingen i oppkjøringa er det mange muligheter for det. Under ser du en oversikt over kampene som spilles kommende uke: 

Lørdag 20. januar

  • 16:00 Vålerenga - Mjøndalen G16, Vallhall Arena
  • 18:00 Vålerenga - Mjøndalen G14, Vallhall Arena
  • 19:30 Vålerenga G12 - Trosvik G13, Vallhall Arena

Søndag 21 januar

  • 16:00 Vålerenga - Raufoss G14, Vallhall

G19 og G17 reister til Odense for å spille Kai Thor Cup kommende helg. Der venter kamper mot Holstein Kiel (G17+G19), IFK Norrkôping (G19), Odense (G19), Häcken (G17) og Aalborg (G17).

Annonse fra Eliteserien: