Tre av tre for unggutta

Vålerengas utviklingsavdeling med full pott i helgens tre kamper.

Vålerengas utviklingsavdeling har kommet godt igang med både junior- og guttekamper, og i helga møtte både Gjelleråsen sitt A-lag og Stabæks guttelag sin overmakt da de gjesta Vallefeltet. 

For G19 var det en svært solid førsteomgang mot Gjelleråsen som ble avgjørende for oppgjøret, som til slutt endte med 3-1-seier til Vålerenga. 

Annonse:

- Jeg er godt fornøyd med 1. omgangen. Vi klarer å ha bra tempo på det vi gjør, scorer tre, og har i tillegg god kontroll defensivt. Gjelleråsen var godt organiserte, og det var en god fotballkamp frem til pause. I 2. omgang bytta vi ni mann, og da blir det automatisk noe mer rotete. Vi blir udisiplinerte i angrep, og slurver mer både med ball og i posisjoneringen vår, kommenterer Gard Holme.

  • Vålerenga G19 - Gjelleråsen A 3-1 (3-0)
    Vålerengas målscorere: Elias Taubo 2 og Hans Jakob Thomsen

I nasjonal serie var det duka for derby mellom Vålerengas G16-lag og Stabæk, der hjemmelaget til slutt stakk av med seieren i det som var en jevnspilt batalje. 

- Det er en jevn kamp mellom to gode lag. Vi er naturligvis godt fornøyde med resultatet, men vet at vi kan prestere bedre. Stabæk starta kampen best, men vi tok over etterhvert. Alt i alt syns jeg vi vinner kampen fortjent, kommenterer trener David Ribeiro.

  • Vålerenga G16 Nasjonal - Stabæk 2-1 (1-1)
    Vålerengas målscorere: Endrias Nikedimos og Yassir Sa'ad.

I interkretsserien endte det med nok en 2-1-seier over Stabæk, og trener Ribeiro var naturligvis godt fornøyd med sine gutter. 

- Vi spiller også her en jevn kamp med Stabæk. Litt rotete i enkelte perioder, og en god del dueller, men det er slik det skal være. Hele 2. omgang spiller vi med tre gutter født i 2004, og dette lover definitivt godt for fremtiden, avslutter Ribeiro.

  • Vålerenga G16 Interkrets-Stabæk 3-2 (2-1)
    Vålerengas målscorere: Henrik Loe Nilsen 2 og selvmål
Annonse fra Eliteserien: