Tøffe kamper for utviklingsavdelingen

Av forrige ukes fire kamper, var det kun G16 som tok tre poeng av lagene i utviklingsavdelingen.

G19-laget fikk besøk av Lillestrøm på Vallefeltet tidlig i forrige uke, men det var gjestene fra Romerike som stakk av med alle poengene. 

Vålerenga - Lillestrøm G19 1-2 (0-1)
Vålerengas målscorer: Marcus Victorio

- Vi hadde en svak start på kampen og havna bakpå allerede etter to minutter. Den andre omgangen var mye bedre, både strukturmessig og i det offensive spillet. Dessverre mangla vi kvalitet foran mål, og det ble mye nesten, sier trener Stian Tjærnås Dahl og legger til:

- LSK økte til 2-0 på en dødball, men selv om vi reduserer kvarteret før slutt klarte vi ikke å sette de avgjørende sjansene våre i denne kampen. Marginene var ikke med oss i dag, avslutter Tjærnås Dahl. 

Marcus Victorio scora Vålerengas mål i kampen mot Lillestrøm (Foto: Kenneth Myhre)
Marcus Victorio scora Vålerengas mål i kampen mot Lillestrøm (Foto: Kenneth Myhre)

Uavgjort mot Fornebu

G14-gutta fikk besøk av Fornebu på Vallefeltet, og til tross for ledelse til pause, ble det bare ett poeng mot vestkantklubben. 

Vålerenga - Fornebu G14 1-1 (1-0)
Vålerengas målscorer: Martin Solli

- Vi hadde fokus på possessionspillet på nest siste og siste tredjedel for kampen, og jeg er godt fornøyd med hvordan gutta fremstår. Vi bomma på en del åpenbare målsjanser, men laget er fortsatt I utvikling og jeg er positiv til det vi leverer, sier trener Mohammad Dajani. 

I kretslagsserien for gutter 14 stiller Vålerenga under navnet Oslo Øst. Akershus gjesta Vallefeltet forrige uke og kom best igang, men gutta våre reiste seg og fikk med ett poeng. 

Oslo Øst (Vålerenga) - Akershus G14 2-2 (2-2)
Vålerengas målscorere: Sebastian Galvez og Daniel Granlund Strømdahl

- Vi visste at det kom til å bli en tøff og fysisk batalje for gutta våre, men vi prøvde å dominere kampen med ball så mye som mulig. Med tanke på at vi havna under 2-0, er jeg veldig godt fornøyd med at vi klarte å hente oss inn igjen i kampen, sier Dajani.  

Asker - Vålerenga G16 2-1(2-0)
Vålerengas målscorer: Eskild Fredriksen 

Annonse:

- Vi havna under allerede etter ett minutt da et innlegg gikk rett i mål, og dette prega gutta ganske mye den første omgangen. Etter pause hadde vi mye bedre kontroll på Asker, og skapte mer enn nok sjanser til å få uavgjort. Dessverre var ikke marginene helt med oss, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren. 

Seier på Aker stadion

Ukas eneste seier for utviklingsavdelingen kom i rosenes by. Vålerengas G16-lag var på besøk på Aker stadion, og i en målrik kamp, var det Oslos stolthet som tilslutt kunne reise hjem med alle poenga. 

Molde FK - Vålerenga G16 3-4 (2-3)
Vålerengas målscorere: Florind Lokaj 2, Kenneth Nqyen og Lukas Håll Thorsen

- Vi starta kampen fantastisk, og bortsett fra en periode på ti minutter, hadde vi god kontroll på Molde-laget. Både den defensive og offensive prestasjonen var svært tilfredsstillende, og vi skapte mange sjanser som fort kunne gitt oss en større seier. Alt I alt er jeg godt fornøyd med både fokuset og mentaliteten, sier trener David Ribeiro. 

Ukas kamper

  • Torsdag 21. juni
    kl. 18.15 Vålerenga G12 - Ullern G13

  • Søndag 24. juni
    kl. 14.00 Lyn - Vålerenga G16 Interkrets

  • Mandag 25. juni
    kl. 14.00 Vålerenga 2-Vard Haugesund
Annonse fra Eliteserien: