Ny cup venter for G15

Vålerenga skal til Polen for å delta i Sambor Cup.

Annonse:

Denne uka reiser Vålerengas G15-lag til Gdansk for å delta i Sambor Cup. I 2017 endte turneringa med finaletap, så det er en revansjelysten gjeng som tar turen til Polen. 

Ambisjoner om topplassering

Utviklingsleder Thomas Hasselgren har stor tro på sine elever før avreise og tror laget kan bite godt ifra seg.

- Vi reiser med et godt lag, og jeg tror vi skal kunne være med å konkurrere om de øverste plassene, sier han optimistisk og legger til: 

- De Polske lagene er gode til å forsvare seg og fysisk sterke. I tillegg spilles kampene på naturgress, så det kommer til å en god del annerledes enn de kampene vi spiller her hjemme. Dette vil gi gutta våre en fin utfordring som jeg tror er viktig for deres videre utvikling, sier Hasselgren. 

Turneringen starter med et stort seminar fredag kveld, der blant annet G16-trener David Ribeiro skal holde et innlegg om hvordan han jobber med sitt lag i Vålerenga. Over 200 polske trenere er påmeldt til seminaret. 

Fredrik Oppegård (bildet) og Brage Skaret har prestert godt for Norge på Færøyene (Foto: Hasselgren)
Fredrik Oppegård (bildet) og Brage Skaret har prestert godt for Norge på Færøyene (Foto: Hasselgren)

Oppegård og Skaret på landslaget

G16-landslaget befinner seg på Færøyene denne uken, og i troppen finner vi blant annet Vålerenga-spillerne Brage Skaret og Fredrik Oppegård. Gutta har gjort en veldig god figur så langt i firenasjonsturneringa. 

Norge har vunnet de to innledende kampene 2-1 over Kina og 2-0 over vertsnasjonen. Torsdag ettermiddag venter gruppefinale mot Island, før laget spiller sin siste kamp lørdag. 

- Det er vanskelige værforhold på Færøyene, med mye regn og vind i tillegg til mellom 10 og 12 grader, men Norge har vært relativt overlegne i sine to første kamper, sier Hasselgren og legger til: 

- Island så gode ut i sin forrige kamp, så torsdagens oppgjør blir en real test for de norske gutta. 
gode ut i tirsdags så de kommer bli en tøff kamp idag, avslutter utviklingslederen. 

Kamper i Norge denne uka

Torsdag 9. august
1300: Vålerenga G19 - Sarpsborg 08, Kgb 2

Annonse fra Eliteserien: