Mohammad Dajani i ny rolle

Går fra rollen som G14-trener til Performance coach i utviklingsavdelingen.

Det har skjedd mye bra i utviklingsavdelingen i 2018, med blant andre G14 og G16 som seriemestre i nasjonal liga. For å fortsette den gode utviklingen har man valgt å omorganisere litt før neste sesong.

En av endringene er at tidligere G14-trener Mohammad Dajani trer inn i en ny rolle som Performance Coach for utviklingsavdelingen.

- Vi har gjort en totalvurdering av utviklingsavdelingen og kommet frem til at en av de tingene vi må styrke for å bli landets beste utviklingsmiljø, er det fysiske. Med bakgrunn i dette har vi derfor valgt å ansette "Moa" i rollen som performance coach, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og fortsetter:

KJØP SESONGKORT 2019

- Han har riktig utdanning og også erfaring på området han nå skal igang å jobbe med.Vi ønsker å ta det neste steget, og i utgangspunktet er det tenkt at han skal følge opp belastningen av spillene på U19, samt være en del av trenerteamet der. Han kommer også til å lage individuelle programmer for enkeltspillere nedover i systemet, sier Hasselgren. 

Annonse:

- Jeg har veldig tro på Moa i denne rollen, og er sikker på at det vil bidra til at spillerne er enda bedre rusta når de skal ta steget opp på seniornivå.

Mohammed Dajani skal inn i sitt andre år i Vålerenga, og gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i rollen som performance coach. 

- Denne rollen betyr mye for meg. Den er en del av min egen utviklingsplan, og lar meg se spillet fra ulike sider. Det å bli avdelingens performance coach vil gi meg muligheter til å implementere aktiviteter og ideer som jeg har tenkt på og lært de siste årene. Jeg håper dette vil føre til enda større utvikling hos spillerne, sier Dajani og legger til:

- Fotball er et spill som inneholder mange tanker og ideer om hvordan man skal bli best mulig. For min del handler det derfor om å fokusere på hvordan våre spillere skal jobbe for å ta steget helt opp på A-lagsnivå, sier han og avslutter:

- Jeg er veldig glad for at jeg også får muligheten til å bli en del av U19-lagets trenerteam I 2019, og håper vi får en god sesong. 

Fakta

  • Navn: Mohammad Dajani

  • Alder: 26 år

  • Fra: Palestina

  • Kom til Vålerenga i 2018 som G14-trener

  • Utdannelse: AFC A-lisens, UEFA B, Master i fysisk prestasjons (NTNU i Trondheim), Master i High Performance Football Coaching fra Portugal

  • Tidligere klubber: Hovedtrener for G16 i Hilal Alquds Club (Palestina), Hovedtrener for G16-landslaget til Palestina, Hovedtrener for G19 rekrutt i Nardo FK

Annonse fra Eliteserien: