Månedens spiller i utviklingsavdelingen

Vi har kommet til mars, og trenerne har nominert tre spillere. Nå er vinneren kåret.

Hver måned nominerer trenerne i utviklingsavdelingen tre spillere som kandidater til månedens spiller.

Tidligere i år har Christian Borchgrevink (januar) og Alessandro Caroprese (februar) blitt kåret til månedens spillere, og nå har turen kommet til mars. 

De nominerte er: 

  •  Leo Cornic (U16)
  • Trygve Solberg Aarstad (U16)
  • Fredrik Oppegård (U16)

- Denne måned har det vært ekstra vanskelig. Alle de tre nominerte har blitt tatt ut til sine første landskamper, og tilhører Vålerengas U16-gruppe. Eldstemann, Leo Cornic har også startet hospitering opp til juniorlaget. De er alle gode forbilder for sine lagkamerater og svært ambisiøse gutter, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til: 

Fredrik Oppegård i aksjon i helgens NTF-tiltak på Valle (Foto: Lars Øverland)
Fredrik Oppegård i aksjon i helgens NTF-tiltak på Valle (Foto: Lars Øverland)

- Både Leo og Fredrik har slitt en del med skader i oppkjøringen, men er nå for alvor i gang med sesongen. Trygve har i lengre perioder vist at han holder et høyt nivå, så jeg skal være så ærlig å si at jeg hadde regnet med at de skulle få landskamper i løpet av året. Det får de når de nå skal på tur med landslaget i påsken, og det er vi naturligvis svært glad for.

Månedens vinner er Fredrik Oppegård. En spiller som har vært svært sentral for sitt lag i hele vinter. 

- Fredrik har vist seg avgjørende i et par av de jevne kampene i mars måned. Han er en offensiv sentral midtbanespiller med et godt blikk for spillet. Etter skadeperioden på starten av året, har han nå kommet skikkelig i gang. Vi tror han kommer til å utvikle seg mye de kommende årene, sier Hasselgren og gutten som kom til Vålerenga fra KFUM i januar.

Annonse:

G16-trener Dennis Simonsen er enig i karakteristikkene om sin midtbanegeneral. 

- Fredrik har leveret på høyt nivå og har kommet veldig sterkt tilbake fra skaden. Han har spilt mye og har bidratt positivt både offensivt og defensivt, i tillegg til at han både har prestert godt på landsdelssamlingen og blitt tatt ut på landslaget. Dette er en gutt som jobber veldig hardt på hver eneste trening, og som har tatt store steg siden overgangen fra KFUM, sier Simonsen. 

Vi gratulerer de nominerte og spesielt vinner Fredrik Oppegård, og ønsker samtidig alle tre lykke til med landslagsoppdraget i påsken! 

Annonse fra Eliteserien: