" "

Landslagaktiviteter

Mange spillere fra utviklingsavdelingen har vært på tur med ulike landslag den siste uken. Her er en oversikt!

Norges G16-landslag med Vålerenga-spillerne Odin Thiago Holm og Oscar Bobb var i England og spilt UEFAs firenasjonsturnering forrige uke, og de norske unggutta fikk det tøft. 

Thiago Holm, med kapteinsbindet og nummer 10 på ryggen starta kampen mot England, men kunne ikke hindre at britene tok hjem seieren i turneringas første kamp. 

G16-landslaget har mål krefter mot noen av de beste nasjonene i verden (Foto: Thomas Brekke Sæteren)
G16-landslaget har mål krefter mot noen av de beste nasjonene i verden (Foto: Thomas Brekke Sæteren)

Både Odin og Oscar Bobb fikk mye spilletid i England, og selv om det ble tre tap fikk gutta viktig internasjonal erfaring mot store nasjoner. 

- Vi har møtt tre av de beste lagene på dette nivået og vi har klart oss bra i veldig godt selskap. Det har vært mange gode prestasjoner den siste uka og vi har også tatt store steg som lag, sa landslagstrener Gunnar Halle etter turneringen.

  • England - Norge 2-1
  • Brasil - Norge 4-1
  • Frankrike - Norge 2-1

Saken fortsetter under annonsen.

Annonse:

Debuterte for Bosnia og Hercegovina

Amel Muratovic debuterte med 90 minutter for Bosnia og Hercegovinas U17-landslag i forrige uke. 

Vålerenga-spilleren spilte i en uvant posisjon, men tar med seg masse positivt fra sin første samling med G17-landslaget. 

- Vi gjennomførte to gode kamper mot Slovenia, og jeg fikk 90 minutter i debuten. I kamp nummer to starta jeg og spilte de første 70 minuttene, sier Muratovic og legger til: 

- Det har vært en veldig lærerik uke og jeg fikk testa meg i en ny posisjon som 6'er på midten. Det var en uvant rolle, men jeg fikk gode tilbakemeldinger og er godt fornøyd med samlinga, avslutter han. 

  • BoH - Slovenia 2-1 (kamp 1)
  • BoH - Slovenia 1-2 (kamp 2)

Annonse fra Eliteserien: