- Gode utviklingsmiljøer skaper også gode resultater

Vålerengas klubbesøk hos Vind ble godt mottatt.

I forrige uke var Vålerenga på klubbesøk hos Vind. Ansvarlig for samarbeidet mellom klubbene, trenerutvikler Roy Arne Berg gikk igjennom treningsmetodikk, sport og utviklingsplanene for Vind sammen med deres sportslige ansvarlige, Ketil Gjerde og Zeid Saleh. 

Annonse:

I denne settingen skal Vålerenga fungere som en sparringspartner for videreutvikling av de ulike elementene i Vind sitt sportslige utviklingsarbeid, og slik oppsummerer Gjerde besøket:

- Gode utviklingsmiljøer skaper også gode resultater, og vi ser nå at utviklingsarbeid med fokus på enkeltspillere og deres utvikling bærer gode frukter etter årets sesong, sier han og legger til: 

- For oss i Vind er det viktig å være tålmodig. Alle spillerne skal bli sett, og alle spillerne skal bli en del av lagene uansett nivå. For oss er jobben med menneskene veldig viktig i utviklingsarbeidet, der barna våre utvikler seg forskjellig. Det handler om å kunne sette spillerutviklingen ut i praksis, og vi opplever at lagene våre har svært lite frafall, men mer tilsig av spillere nå. 

- Vålerenga er med å videreutvikle og kvalitetssikre de individuelle utviklings- og sportslige planene Vind har. Dette har vært viktig for oss som et kompetansehevende tiltak, skreddersydd sammen med Roy Arne i Vålerenga, avslutter Gjerde. 

Vålerengas neste klubbesøk hos Vind er på Gjøvik 23. november, der det blir fokus på ungdommen. ungdomskveld. 

Annonse fra Eliteserien: