Første kamp i nasjonal serie

Og Vålerengas trenere deltar på kurs i regi av NTF. Full rulle i utviklingsavdelingen!

Det er stor aktivitet i utviklingsavdelingen, både for spillere og trenere. I tillegg til alle øktene som blir gjennomført daglig, er det kamper i helgene og kurs på Ullevaal stadion for trenerne.  

Annonse:

- Ni av våre trenere deltok på trenerkurs i regi av NTF denne uka. Geir Jordet var ansvarlig foredragsholder for del 1 av kurset, "Trener som mental trener". Dette er et område vi ønsker å styrke oss på, og personlig hadde jeg veldig stort utbytte av kurset, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren. 

Slik endte kampene

Både G14 og G16 var i aksjon i forrige uke, der G14 spilte sin første kamp i nasjonal serie. Vålerenga stilte med rent klubblag under navnet Oslo Øst, og dette er et samarbeid med kretsene i Norge. 

KFUM - Vålerenga G16 1-8 (1-5)

Vålerengas målscorer: Endrias Nikedimos (4), Matteo Hoang (2), Yassir Sa'ad og Kriss Rikard Tjølsen Hansen

- Vi starta kampen ganske svakt og hadde mange individuelle feil den første perioden. Etter at KFUM tok ledelsen våkna gutta og tok tak i oppgjøret. Resten av omgangen og etter pause dominerte vi fullstendig. Kampen sett under ett er bra, og gutta viste både individuelle og kollektive styrker, sier U16-trener David Ribeiro. 

Akershus FK - Oslo Øst G14 1-1 (0-0)

Vålerengas målscorere: Oliver K Thomassen

Det ble uavgjort i årets første kamp i nasjonal serie. Dette er som nevnt et samarbeid med kretsene i Oslo, og Vålerenga stilte med rent klubblag.

- Vi kom ikke riktig opp på nivå i denne kampen. Vi hadde flere sjanser enn Akershus, men hadde ikke nok trøkk til å bikke oppgjøret i vår favør. Nå gjelder det å jobbe hardt de neste ukene og fortsette utviklingen, sier G14-trener Mohammad Dajani.

Kamper kommende helg

Lørdag 3. og søndag 4. februar skal alle lagene i utviklingsavdelingen i aksjon. Strømsgodset kommer på besøk lørdag for å spille kamper mot G12, G14, G16 og G19, mens Fredrikstad gjester G16 på søndag. 

Lørdag 3. februar
Kl. 12.30: Vålerenga - Strømsgodset G19
Kl. 14.30: Vålerenga - Strømsgodset G16
Kl. 16.30: Vålerenga - Strømsgodset G14
Kl. 18.00: Vålerenga - Strømsgodset G12
Kl. 19.30: Vålerenga - Strømmen G14

Søndag 4. februar
Kl. 16.00: Vålerenga - Fredrikstad G16

Annonse fra Eliteserien: