Enrique Paez ny G14-trener

Skal også fortsette arbeidet med å utvikle avdelingens mentale program.

Utviklingsavdelingen gjør endringer på trenersiden før neste sesong, og i dag ble det klart at Enrique Paez blir ny trener for årets seriemester, Vålerenga G14.

Annonse:

I tillegg til å ha hovedansvaret for G14-laget skal han blant annet fortsette å utvikle avdelingens mentale program for samtlige spiller. Paez har også vært trener for Wang Ung i 2018, og dette skal han fortsette med i 2019. 

- Enrique har gjort en god jobb hos oss i 1,5 år, og derfor føles det naturlig å gi han en fulltidsstilling i avdelingen. Han er veldig godt likt blant spillerne og en svært dyktig trener. Jeg er veldig trygg på at han er riktig mann for denne jobben, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

- For oss er det viktig med kontinuitet på trenersiden, og derfor tror jeg spillerne på G14-laget er ekstra glade for å få beholde Enrique som trener også i 2019, avslutter han. 

Enrique Paez har lang trenererfaring fra både Spania, USA, Mexico og New Zealand, og nå gleder han seg til å fortsette og bidra med sin kunnskap inn i Vålerenga. 

- Jeg ser virkelig frem til utfordringene som venter, og gleder meg til å konkurrere i nasjonal serie med 2005-gutta. Det kommer til å bli en tøff sesong, men jeg er sikker på at vi skal utvikle oss og vokse sammen, og dermed også nå målene vi setter oss, sier Paez. 

Fakta

  • Navn: Enrique Paez

  • Fra: Venezuela, oppvokst i USA

  • Erfaring: Trener i Spania, USA, New Zealand, Mexico

  • Utdanning: Bachelor i psykologi og master i Sports Science-Coaching

  • Trener på Wang Ung

  • Ansatt som Vålerengas G14-trener

Annonse fra Eliteserien: