" "

- En voksen prestasjon

Vålerenga kjørte over Viking i helgens juniorkamp og vant 5-2 på bortebane.

Juniorlaget havna tidlig under mot Viking, men tok tak i kampen direkte etter målet imot. Spesielt det offensive var bra, og trener David Ribeiro var svært fornøyd med gutta sine etter seieren over siddisene.

Annonse:

- Dette var en strålende prestasjon. Vi starta med å slippe inn et mål, men derfra og ut var det vi som hadde kontroll på oppgjøret. Gutta produserte en hel bråte med sjanser gjennom samfulle 90 minutter, sier Ribeiro og legger til:

- Viking hadde 2-3 sjanser like etter pause, men vi tok raskt tilbake initiativet. Alt i alt var dette en voksen prestasjon av hele gruppa, med et godt kollektivt tankesett. Det er mye å jobbe med fortsatt, men vi er på god vei, avslutter Ribeiro.

Viking - Vålerenga 2-5 (1-3)
Vålerengas målscorere: Sander Werni 2 Fredrik Oppegård Osame Sahraoui Brede Sandmoen

Jevnspilt mot Indre Østland

Vålerenga stilte med rent guttelag i oppgjøret mot Indre Østland Fotballkrets under navnet Oslo Øst, og det ble en målløs kamp mellom to gode lag.

- Det var en jevn kamp spillemessig, der begge lag hadde sine muligheter. Vi klarte ikke helt å roe ned spillet, og er ikke fornøyd med prestasjonen. Nivået både som lag og på enkeltspillere må opp noen hakk før sesongen starter, men det er godt vi har ting å jobbe med så tidlig på året, smiler trener Torstein Schutte. 

Indre Østland - Oslo Øst G14 0-0

Kamper kommende uke

Torsdag 28. februar

18:00 Stabæk - Vålerenga G19, Nadderud

Lørdag 2. mars

12:00 Vålerenga G12 - Hamkam, Kgb 2
15:00 Vålerenga 2 - Moss FK, Intiltity
16:30 Vålerenga G16 - Fredrikstad FK, Vallhall
18:15 Vålerenga G13 - KFUM, Vallhall

Søndag 3. mars

13:00 Vålerenga G12 - Lillestrøm, Kgb 2
13:00 Trøndelag - Vålerenga G14, Salmar Banen

Annonse fra Eliteserien: