Dobbeltkamp mot Odd endte med to seire

Både G16 og G19 vant sin kamp mot Odd på Skagerak Arena. I tillegg var våre yngste gutter i aksjon under helgens soneturnering. Les om utviklingsavdelingen her.

Det har vært nok en god og innholdsrik uke for lagene i Vålerengas utviklingsavdeling. I tillegg til soneturnering i Vallhall, har det også blitt spilt treningskamper både hjemme og borte. 

Martin Solli sendte G14-laget i føringen mot Lillestrøm, men gjestene Kom tilbake og utligna til 1-1. Det ble også sluttresultatet.

- Det var en ganske jevn kamp der lagene hadde hver sin omgang. Før pause hadde vi mye ball og fikk jobba godt med frispilling i det bakre leddet. I andreomgang er det mye mer åpent, og Lillestrøm kontrer på oss flere ganger, sier trener Torstein Schutte og legger til:

- Vi tar med oss prestasjonen fra førsteomgang, og så må vi bli jevnere og enda bedre i både pasningsspill og posisjoneringen uten ball for å skape mer, avslutter Schutte.

Vålerenga - Lillestrøm G14 1-1 (1-0)
Vålerengas målscorer: Martin Solli.

Soneturnering i Vallhall

I helgen var det soneturnering i Vallhall der Vålerengas G13-lag var i aksjon.

Gutta spilte totalt tre kamper (to lørdag og en søndag), og etter to gode prestasjoner den første dagen, fikk de det mye tyngre i siste match. 

Vålerenga G13 - Oslo Øst 2 4-1 (2-1)
Vålerengas målscorere: William Ramage, Brage Eie Birkelund, Jones Elabdellaoui og Daniel Pequeno Harbo.

Vålerenga G13 - Oslo Vest 1 2-0 (1-0)
Vålerengas målscorer: El-Schaddai Furaha (2).

Vålerenga G13 - Oslo Vest 2 2-8 (1-2)
Vålerengas målscorereSam Svindt og El-Schaddai Furaha.

To lag på tur til Skien

Marcus Victorio og Marcus Melchior sørga for 2-1-seier over Odd på Skagerak Arena i den første av to kamper mot Skienslaget. Trener David Ribeiro var godt fornøyd med prestasjonen til juniorlaget etter kampslutt. 

Annonse:

- Selv om vi hadde litt utfordringer på den siste tredjedelen må jeg si dette var en positiv kamp for vår del. Vi tok tak i noen småting i pausa og justerte oss fint inn i den siste omgangen. Gutta viste strålende mentalitet, og det var stor forbedring fra forrige kamp. Jeg føler virkelig vi er på riktig vei, sier Ribeiro.

Odd - Vålerenga G19 1-2 (1-0)
Vålerengas målscorere: Marcus Victorio og Marcus Melchiour.

Odd - Vålerenga G16 2-5 (1-3)
Vålerengas målscorere: Josias Furaha (2), Andreas Stensrud, Thomas Knutsen og Ousmane Diallo Toure.

- Dette var et strålende resultat, og Det er godt å se et såpass ungt lag prestere så godt. Vi må fortsatt jobbe med å fullføre kampene helt ut, men alt I alt var det en solid prestasjon. Gledelig var det også å se flere spillere tilbake på banen etter skade, i tillegg til en keeper på prøvespill som gjorde sine saker veldig bra, sier trener Enrique Paez. 

Kamper kommende uke

Tirsdag 26. mars
20.30 Ullern - Vålerenga G14, 1 div

Lørdag 30. mars
11.00 Strømsgodset - Vålerenga G12 
12.00 Lillestrøm - Vålerenga G13

Søndag 31. mars
14.00 Vålerenga - Sandnes Ulf G19, Intility
15.00 Moss FK - Vålerenga G16, NM
16.30 Akershus FK - Oslo Øst G14

Annonse fra Eliteserien: