Dobbel andreplass i NTFs elitetiltak

G13 og G15 tok andreplassen i NTFs Elitetiltak denne helgen.

Denne helgen ble Elitetiltak for både G15 (på Valle Hovin) og G13 (i Trondheim) gjennomført, og Vålerenga tok andreplassen i begge turneringene.

Vålerengas G15-gutter spilte sine kamper på Valle Hovin i strålende vårvær, og takket være foreldregruppa ble det et svært godt gjennomført arrangement.

- Det fløt veldig bra her på Valle, med nydelig vær, fine fasiliteter og en fantastisk dugnadsjobb av foreldrene til spillerne, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

Annonse:

- Rent sportslig synes jeg vi blir bedre og bedre, og begge kampene på søndag var solide. Vi spiller med mange unge gutter, så det å bli nummer 2 er sterkt. Aalesund vant turnering med ett måls margin, og vi må nok innrømme at vi hadde en del marginer med oss i de innledende kampene, sier Hasselgren med et smil.

Trener Enrique Paez var også svært fornøyd med guttas prestasjoner denne helgen, og spesielt glad var han for å kunne gi de unge spillerne viktig erfaring.

- Vi har hatt en utrolig bra helg her på Valle, og gruppen har jobba veldig hardt. Unggutta våre fikk prøvd seg på et høyt nivå, og ble bedre og bedre utover i turneringen. Spesielt de to kampene på søndag var veldig bra, sier Paez og avslutter:

- Jeg har veldig tro på denne gruppa og gleder meg til å følge utviklingen deres denne sesongen.

Under kan du se resultatene av kampene som ble spilt på Valle Hovin kunstgress:

 • Vålerenga - Bodø Glimt 2-1 (1-1)
  Vålerengas målscorere: Magnus B Riisnæs og Shreeraam Shritharan
   
 • Vålerenga - Sandnes ULF 1-0 (0-0)
  Vålerengas målscorer: Andreas Stensrud
   
 • Vålerenga - Viking FK 0-1 (0-0)
   
 • Vålerenga - Aalesund FK 1-0 (1-0)
  Vålerengas målscorer: Amez Mustafa

NTFs Elitetiltak i Trondheim

Mens G15 spilte på hjemmebane tok våre yngste talenter turen til Trondheim denne helgen. Det endte med seier over Rosenborg, Viking og Stabæk før det ble 0-1-tap for Sogndal i siste match.

- Alt i alt viser vi mye positivt denne helga. I den siste kampen mot Sogndal skapte vi flere store sjanser, men mangla dessverre litt presisjon i de avgjørende situasjonene. Det skal også legges til at Sogndal sin sisteskanse sto en veldig god kamp mellom stengene, sier trener Torstein Schutte og legger til: 

- Gutta ble slitne utover i turneringa, og det bærer nok også finalen litt preg av. Sogndal scora det som ble vinnermålet på et langskudd rett i vinkelen, og der og da var vi naturligvis skuffa. Finaletap til tross, vi tar allikevel med oss mye positivt fra Trondheim - en fin og lærerik helg på alle måter, avslutter Schutte.

Under kan du se resultatene av helgens kamper i Trondheim:

 • Vålerenga - Rosenborg 4-2
  Vålerengas målscorere: El-Schaddai Furaha (2), Brage Eie Birkelund og Filip Thorvaldsen.
   
 • Vålerenga - Viking FK 3-0
  Vålerengas målscorere: Filip Thorvaldsen (2) og El-Schaddai Furaha
   
 • Vålerenga - Stabæk 1-0
  Vålerengas målscorer: El-Schaddai Furaha
   
 • Vålerenga - Sogndal 0-1
 
Annonse fra Eliteserien: