David Ribeiro rykker opp til junior

Portugiseren tar steget fra G16 og blir hovedtrener for juniorlaget.

Vålerengas utviklingsavdeling fortsetter å sette teamet foran 2019-sesongen, og i dag ble det klart at tidligere G16-trener, David Ribeiro, tar steget opp og blir juniortrener. 

32-åringen kom til klubben som G14-trener i 2015 og er kjent som en meget faglig, dyktig trener. Styrken hans ligger i treningsarbeidet og metodikken han bruker på feltet.  

- Akkurat som med spillerne ønsker vi at trenerne skal gå gradene i klubben, og det er det David gjør. Han har bidratt på ulike nivåer i Vålerenga siden 2015 og vært veldig lojal. Det var veldig naturlig for meg å gi han denne muligheten når det ble endringer på junior-/rekruttlaget, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren og legger til:

Annonse:

- David stiller krav til spillerne, er alltid godt forberedt til treninger og kamper, og har i tillegg bidratt stort inn i trenerteamet med sin kunnskap. Jeg er veldig glad for at han nå velger å fortsette hos oss. Kontinuitet på trenersiden er viktig for å få de resultatene man ønsker, avslutter Hasselgren. 

Ribeiro går inn i sitt femte år i Vålerenga, og ser frem til å ta fatt på en ny utfordring.  

- Jeg er takknemlig for å få muligheten og gleder meg til å fortsatt være en del av Vålerenga. Jeg kjenner de fleste av spillene på juniorlaget fra tidligere, men uansett blir det spennende med en ny utfordring, sier Ribeiro. 

Vi gratulerer David med ny jobb og gleder oss til å følge både han og laget i 2019!

Fakta

  • Navn: David Ribeiro (32 år)

  • Fra: Portugal

  • UEFA A-lisens

  • Tidligere klubber: SL Benfica Akademi (2011-2014)

  • Kom til Vålerenga i 2015. Hovedansvarlig for G14 fra 2015-2017. I 2018 hadde han hovedansvaret for G16

  • Blir hovedtrener for juniorlaget i 2019

Annonse fra Eliteserien: