Cupen er i gang og G19 gikk videre med kalassifre

Vålerengas G19-lag ga seg ikke før de hadde scora ti mål i cupens første runde. Les mer om forrige ukes kamper i utviklingsavdelingen her!

Forrige uke starta cupen for Vålerengas juniorlag, og Sarpsborg FK fikk det tøft på hjemmebane mot Oslos stolthet. Stortalentet Sander Werni putta fire mål, mens Marcus Victorio, Hans Jacob Thomsen, Ulrik Mathisen og Fredrik Holme satte et hver. 

- Det er vel ikke så mye å si annet enn at Vålerenga vant både komfortabelt og fortjent i denne kampen, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren. 

Saken fortsetter under bildet. 

Ulrik Mathisen scora ett mål i kampen mot Sarpsborg FK (Foto: Kenneth Berger)
Ulrik Mathisen scora ett mål i kampen mot Sarpsborg FK (Foto: Kenneth Berger)

G19 NM runde 1
Sarpsborg FK - Vålerenga 2-10 (0-3)
Vålerengas målscorere: Sander Werni (4), Marcus Victorio, Hans Jacob Thomsen, Ulrik Mathisen og Fredrik Holme

Også Vålerengas G16-lag var involvert i en målrik kamp forrige uke. Unggutta ga seg ikke før de hadde putta seks mot Strømsgodset på bortebane. 

Trener David Ribeiro var naturligvis svært fornøyd med sine gutter etter storseieren. 

- Gutta leverte en god kamp, og alle tok oppgaven seriøst. Vi dominerte både offensivt og defensivt, men kunne gjort det enda bedre på siste tredjedel. Alt I alt er jeg godt fornøyd med gutta, sier Ribeiro. 

G16 Nasjonal
Strømsgodset - Vålerenga 0-6 (0-2)
Vålerengas målscorere: Obi Okeke 2, Matias Victorio 2 og Lukas Håll Thorsen 2.

G16 Interkrets møtte HamKam på bortebane, og selv om seieren satt litt langt inne tok gutta med seg tre poeng hjem til hovedstaden. 

Annonse:

- Vi starta kampen med en fantastisk frisparkscoring. Med ballen i laget var vi gode, men sleit når HamKam spilte de lange i bakrom. I fase 1 og 2 var vi solide, men trøblet litt på siste tredjedel, og hadde også en del individuelle feil med ball. Vi burde nok avgjort tidligere, men vi vinner selv på en middels dag, sier Ribeiro. 

G16 Interkrets
Hamkam - Vålerenga 2-3 (1-2)
Vålerengas målscorere: Yassir Sa'ad, Eskild Fredriksen og Kenneth Ngyen

Vålerenga stiller med rent lag i kretsserien, og da Hålogaland/Nordland tok turen til hovedstaden fikk de en leksjon i angrepsfotball. 

- Vi jobba med å skape og utnytte rommene på siste tredjedel, og det klarte vi tidvis veldig bra. Det er en del arbeid som gjenstår, men alt i alt er jeg godt fornøyd med innsatsen spillerne legger ned, sier trener Mohammed Dajani. 

G14 Nasjonal
Oslo Øst - Hålogaland/Nordland 4-0 (4-0)
Målscorere: Shreeraam Sritharan (3) og Aleksander Tjølsen Hansen

Kommende kamper

Mandag 14. mai
19:00 Vålerenga 2 - Arendal (PostNord)

Lørdag 19 mai
13:00 Vålerenga G16 - Sarpsborg08
17:00 Kjelsås - Vålerenga G14

Annonse fra Eliteserien: