Amel Muratovic på samling med Bosnia og Herzegovina

Den talentfulle angrepsspilleren skal på tur med G17-landslaget.

Vålerenga-spiller Amel Muratovic (født 2002) er klar for samling med Bosnia og Herzegovina sitt U17-landslag.

Annonse:

- Amel er en veldig hardtarbeidende angrepsspiller som kan bekle både kant- og spissrollen. Vi i Vålerenga syns det er både bra og spennende at han får reise til Bosnia på samling. Dette blir en fin erfaring for han og vi håper også at han får muligheten til å spille flere landskamper gjennom året, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Med Amel på samling i Bosnia betyr det at hele 16 spillere fra utviklingsavdelingen er tatt ut på aldersbestemte landslag i februar. Det er et antall klubben er veldig stolte av.

Under er en oversikt over spillerne som er tatt ut på de ulike landslagene:

  • Norge 2001: Leo Cornic*, Oskar Opsahl* og Harald Martin Hauso
  • Norge 2002: Brage Skaret og Fredrik Oppegård
  • Norge 2003: Odin Thiago Holm, Oscar Bobb og Christos Zaifiris.
  • Norge 2004: Morten Stakkeng Vang, Storm Kolbjørnsen, Mikkel Knutsen, Magnus Bech Riisnæs, Oliver Braude, Oliver K Thomassen og Shreeraam Shrithan.
  • Bosnia 2002: Amel Muratovic

*Leo og Oscar er tatt ut til G18-landslagets samling på La Manga, men etter god dialog med den norske ledelsen ble man enige om at de heller skulle reise med Vålerengas A-lag til Marbella. 

Her få

Odin Thiago Holm er også med Vålerenga til Spania, men han forlater treningsleiren 14. februar for å slutte seg til G16-landslagets samling i England. Der møter de norske gutta vertsnasjonen, Frankrike og Brasil. 

PS: I tillegg til spillerne nevnt over er også de tidligere Vålerenga-guttene Mathias Kjølø (PSV) og Trygve S Aarstad (FCK) også tatt ut på landslaget. 

Vi ønsker alle gutta lykke til på samling! 

Annonse fra Eliteserien: