- All honnør til gutta

Stian Tjærnås Dahl var fornøyd med laget sitt etter 3-2-seieren over Nordstrand. Les hvordan det gikk med hele utviklingsavdelingen forrige uke.

Vålerengas G19-lag gikk seirende ut av møtet med Nordstrand i ukas interkretskamp. Juniorlaget vant til slutt 3-2 etter scoringer av Brede Sandmoen, Emanuel L. Grønner og Elias Taubo. 

 - Vi starta kampen strålende og var gode i etablert angrep, samtidig som vi sto godt bak ballen og hindra Nordstrand i å kjøre overganger på oss. Vi leda fullt fortjent 3-1 til pause, sier trener Stian Tjærnås Dahl og legger til: 

- Vi hadde veldig god kontroll i andreomgang og burde scora flere mål. Dessverre er vi litt for unøyaktig i den avgjørende fasen, og da Nordstrand reduserte på en dødball, levde kampen helt inn. Jeg føler allikevel at vi har god kontroll og vinner fullt fortjent. All honnør til gutta for en proff gjennomføring, avslutter Tjærnås Dahl. 

Vålerenga G19 - Nordstrand 3-2 (3-1)
Vålerengas målscorere: Brede Sandmoen, Emanuel L. Grønner og Elias Taubo.

Målfest for de yngste gutta

Etter en forholdsvis jevn førsteomgang, gira Vålerengas G14-lag opp etter hvilen og vant hele 5-0 borte mot Korsvoll. 

Annonse:

- Vi leda bare 1-0 etter førsteomgang, og spillerne sleit litt på siste tredjedel. Utover i andre fikk vi bedre kontroll på ballen, og skapte både rom for hverandre og gode muligheter foran målet til Korsvoll, sier trener Mohammed Dajani og legger til:

- Hjemmelaget lå tett og kompakt i forsvar, men gutta knakk koden og viste svært god spilleforståelse. Både ballen og beina gikk fort og Korsvoll sleit med å henge med. Gutta hadde god energi, så dette var en solid lagseier, avslutter en fornøyd Dajani.  

Korsvoll - Vålerenga G14 0-5 (0-1)
Vålerengas målscorere: Aleksander Tjølsen Hansen 2, Filip Thorvaldsen, Kristoffer Ødven Fiskvik og Martin Solli. 

Tap på Nadderud

Det var ingenting å rope hurra for da Vålerengas G16-lag gjesta Nadderud Kunstgress og interkretsoppgjøret mot naboene i vest. Kampen endte til slutt med 1-0-seier til bæringene. 

- Dette var en svak prestasjon av oss. Etter en god periode den siste tiden, var dette langt under pari. Nå venter et par dager høstferie før vi tar sats mot siste halvdel av sesongen, sier utviklingsleder Thomas Hasselgren.

Stabæk - Vålerenga G16 IK 1-0 (1-0)

Seier over Molde

Molde tok turen til hovedstaden, men fikk det tøft i møtet med Oslos stolthet. Miran Kuci og Yassir Sa'ad sørga for 2-0-seier over laget fra rosenes by. 

- Vi var helt klart bedre enn Molde den første omgangen, og styrer det meste av banespillet. Etter pause ble vi pressa bakpå de første ti minuttene, men da vi satte inn 2-0 kontrollerte vi kampen helt inn. Gutta var gode i forsvar og ga Molde vanskelige arbeidsforhold her på Valle. Alt i alt en solid gjennomføring, avslutter Hasselgren.

Vålerenga G16 Nasjonal - Molde FK 2-0 (1-0)
Vålerengas målscorere:Miran Kuci og Yassir Sa'ad

Kommende kamper

Mandag 1. oktober
16.00 Nardo - Vålerenga 2 (Nissekollen)

Lørdag 6. oktober
14.00 Vålerenga - KFUM G16 (Valle Hovin 2)

Søndag 7. oktober
14.00 Vålerenga 2 - Stjørdals-Blink (Intility Arena)

Annonse fra Eliteserien: