Superlørdag i Vallhall

Utviklingsavdelingen er for fullt igang med oppkjøringa til årets sesong.

De fleste lagene i Vålerengas utviklingsavdeling har vært i aktivitet i to uker, og leder for det hele, Thomas Hasselgren forteller hvordan inngangen til året har vært. 

- Starten er alltid litt hektisk for alle involverte. Vi har en del nye ansikter på trenersiden, og trenerteamene må finne rutiner for hvordan de skal jobbe sammen gjennom året, sier han og fortsetter:

Annonse:

- I år har vi økt kravene til våre trenere, og satt en felles Vålerenga-standard for planlegging, gjennomføring og evaluering av våre treningsøkter. Dette tror jeg vil øke kvaliteten ytterligere i vårt daglige arbeid. 

Denne helgen har det vært superlørdag i Vallhall med totalt tre kamper for våre unge talenter. Både Lillestrøm og Lyn tok turen til Oslo øst og fikk det tøft mot Vålerenga. 

Superlørdag i Vallhall

Vålerenga - Lillestrøm G19: 2-1 (1-0)
Vålerengas målscorer: Emanuel L. Grønner (2)

- De første 15 minuttene var vi veldig gode. Vi fikk noen utfordringer da LSK pressa oss høyt mot slutten av omgangen, men vi hadde stort sett kontroll på det meste. Etter pause hadde vi mye ball, men evna ikke å skape så mange sjanser. Vi har fortsatt en del å jobbe med på siste tredjedel, men det er heldigvis tidlig på året, sier Hasselgren. 

Vålerenga - Lillestrøm G16: 1-0 (0-0)
Vålerengas målscorer: Shreeraam Sritharan

- Vi førte kampen fra start og skapte massevis av muligheter til å score. Vi burde nok vunnet denne kampen med god margin, men det kommer. Gutta spiller fin fotball, og når vi i tillegg benytter et veldig ungt lag etter pause og fortsetter å skape store sjanser, lover det godt. 

Vålerenga - Lyn G13: 5-1 (3-1)
Vålerengas målscorere: Filip Torvaldsen (3) Brage Birkelund Jones El Abdellaoui

- Dette var en veldig god kamp av de yngste gutta våre. Vi dominerte oppgjøret og skapte mange gode muligheter. Vi ser tydelig at denne gruppen utvikler seg i en positiv retning, avslutter Hasselgren. 

Kamper kommende uke

Lørdag 26. januar

11.00 Brøndby - Vålerenga U17
13.15 Brøndby - Vålerenga U19
15.00 Vålerenga - Strømsgodset G14 Kgb 2
16.30 Vålerenga - Strømsgodset G12 Kgb 2

Søndag 27. januar

13.00 FC Nordsjælland - Vålerenga U19
13.30 Skeid - Vålerenga G16
15.30 FC Nordsjælland - Vålerenga U17

Annonse fra Eliteserien: