27-2 i målforskjell!

Vålerengas unggutter tok fullstendig lurven av motstanderne i helgens treningskamper.

Utviklingsavdelingen er godt igang med årets oppkjøring, og mens G17 og G19 var i Odense, spilte guttelagene treningskamper i Vallhall Arena. 

G14 og G16 tok imot Mjøndalen og Raufoss på hjemmebane, og bortelagene fikk virkelig kjørt seg. Vålerengas unggutter ga seg ikke før de hadde putta 27 mål fordelt på tre kamper. 

G16 i rute

Mjøndalen hadde tatt turen til hovedstaden, og etter en forholdsvis jevnspilt førsteomgang tok hjemmelaget fullstendig kontroll på oppgjøret etter hvilen.

Annonse:

Vålerenga leda 2-1 til pause, og da dommeren blåste av til fulltid sto det 8-1 i målprotokollen. Det gleda G16-trener Martin Tveten. 

- Jeg syns vi gjennomfører kampen på en strålende måte. Vi lykkes med veldig mye av det vi har jobba med på trening den siste uka, sier Tveten.

Vålerenga - Mjøndalen G16 8-1(2-1)

Vålerengas målscorere: Henrik Loe Nilsen 2, Matias Victorio, Yasir Saàd, Matteo Hoang, Fredrik Oppegård, Jonatan Nordstrøm og Endrias Nikedimos. 

Lykkes med prinsippene

Bruntrøyene fra Nedre Eiker kom med to lag til Vallhall, og i likhet med U16-gutta ble det tøft for Mjøndalen mot Vålerengas G14-lag. 

- I de innledende treningsukene har vi jobba mye med prinsippene i spillet vårt, og dette fikk vi til i stor grad mot Mjøndalen. Gutta leverer en solid innsats på banen, og jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fremstår, sier G14-trener Mohammad Dajani. 

Vålerenga - Mjøndalen G14 7-1(5-0)

Vålerengas målscorere: Oliver K Thomassen 3, Daniel Strømdahl 2, Sheeraam Sritharan og Agan Fetisi. 

Etter syv scoringer i den første treningskampene var det en spillertropp med stor selvtillit som entra banen mot Raufoss sitt G14-lag. Gutta til Dajani ga seg ikke før de hadde putta tolv ganger i løpet av oppgjøret. 

- Vi er klart bedre i begge omgangene, men det jeg er mest fornøyd med er at vi klarer å være fokusert og konsentrert til tross for at vi scorer veldig mange mål tidlig i kampen, sier Dajani. 

Vålerenga - Raufoss G14 12-0 (8-0)

Vålerengas målscorere: Sheeraam Sritharan 3, Amez Mustafa 2, Sebastian Galvez 2, Philip Jørgensen, Filip Thorvaldsen, Alexander Tjølsen Hansen, Emanuel Amundsen og et selvmål.

Annonse fra Eliteserien: