Bestill en unik kampdag for ditt barnelag

Billetter til kampen, fotballturnering OBS BYGG MINI CUP, bevertning og underholdning i Fanzone før kampen, og møte med våre spillere i Players Lounge etter kampen er inkludert.

Vålerengas Fanzone gjør kampdagsopplevelsen større for publikum, og Vålerenga har dette foran alle sine eliteseriekamper.

Turnering i ballbingen var kjempemorsom! En av gutta hadde hatt den beste dagen i sitt liv! Tusen takk for at vi fikk være med!

— Hege Hvidsten, Tune IL
Her kan alle kjøpe supporterutstyr, delta på morsomme gratisaktiviteter for barn og unge, kjøpe mat og drikke, møte maskoten «Tippen» - og fremfor alt se morgendagens helter spille fotball! 

OBS Bygg Minicup starter 2,5 timer før eliteseriekampen. Dere får eksklusivt spille minst 1 time med turnering, i tillegg rekker dere å delta på andre aktiviteter.

Turneringen spilles 3X3 i baner med vant, på et kunstgress som er lagt rett på torget. Joggesko er like greit som å dra med fotballsko for anledningen.

Etter Obs Bygg Minicup er over, blir det en kort premieseremoni på scenen i Fanzone, før alle går inn på for å se på Vålerenga i Eliteserien! 

Dette får dere

  • Spille foran mange tilskuere utenfor stadion

  • Premie fra OBS Bygg

  • Pizza fra Dominos og drikke fra Coca Cola

  • Billetter på familiefeltet til Vålerengas eliteseriekamp

  • Mulighet til å kjøpe et valgfritt antall ekstrabilletter for kun 100 ,- (gjelder voksne som barn, alle tilknyttet laget – også familie, venner etc).

Fyll ut skjemaet på denne siden innen 10 virkedager før eliteseriekampen for å melde deg på. Vi tar kontakt med de utvalgte klubbene senest én uke før kampen. 

FYLL UT SKJEMA HER

Annonse fra Eliteserien: