DNB og Nordavind inngår sponsorsamarbeid

DNB blir tittelpartner i Nordavind og er dermed en av verdens første banker som etablerer et samarbeid med en elektronisk sportsklubb.

Annonse:

Nordavind er i dag stolte av å annonsere samarbeid mellom Norges ledende e-sportklubb og Norges ledende bank, DNB. 

E-sport er gigantisk og gir oss i DNB en unik mulighet til å nå frem til en veldig spennende målgruppe. Det er et globalt fenomen i ekstrem vekst, og med svært engasjerte supportere.

— Tina Wesselsen, sponsorsjef DNB

Samarbeidet fører til at DNB blir tittelpartner med en ramme på to år og tar posisjon som klubbens største samarbeidspartner.

Avtalen innebærer blant annet at DNB får tilgang på tittelrettigheter hvor klubben den kommende tiden vil konkurrere som Nordavind DNB. I tillegg vil banken inneha hovedplassen på klubbens respektive bekledning.

- For Nordavind så finnes det ikke en mer ideell samarbeidspartner enn DNB. På lik linje med Nordavind så representerer DNB det norske så vel som det internasjonale. I tillegg er de Norges største og blant Nordens største av sitt slag – akkurat som oss. Vi hadde også et ønske om å finne en tittelpartner som ser de sunne verdiene i e-sport og som potensielt kan tilføre målgruppen verdi. Det fant vi uten tvil i DNB, forteller kommersiell leder i Nordavind, Steffen Willumsen. 


 
-  E-sport er gigantisk og gir oss i DNB en unik mulighet til å nå frem til en veldig spennende målgruppe. Vi ønsker å bidra til å løfte de sunne verdiene i e-sport. Sammen med Nordavind skal vi løfte de gode historiene, opplyse og bidra til det brede engasjementet blant så mange unge i dag, sier sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen.
 
-  E-sport er et globalt fenomen i ekstrem vekst, og med svært engasjerte supportere. Det har rett og slett blitt for stort til å ignorere fra et sponsor- og annonsørperspektiv. Vi har over lengre tid sett etter en inngang i den norske e-sporten, og i Nordavind har vi funnet nettopp det. Nå skal vi teste og lære sammen med klubben, spillerne og tilhengerne, sier Aina Lemoen-Lunde, merkevare- og markedsdirektør i DNB
 
For mer informasjon

  • Stein Wilmann, daglig leder i Nordavind, tlf. +47 467 45 484
  • Steffen Willumsen, kommersiell leder i Nordavind, tlf. +47 948 59 356
  • Tina Wesselsen, sponsorsjef i DNB, tlf. +47 932 58 524
  • Aina Lemoen-Lunde, merkevare- og markedsdirektør i DNB, tlf. +47 917 55 150
Jasmeet Gill (t.v) og Vegard Kopangen Bugge i Nordavind gleder seg over ny tittelfartner (Foto: Nordavind)
Jasmeet Gill (t.v) og Vegard Kopangen Bugge i Nordavind gleder seg over ny tittelfartner (Foto: Nordavind)

Om Nordavind

Nordavind AS er en skandinavisk internasjonal storsatsing med base på Intility Arena i Oslo, Norge. Klubben ble stiftet i 2017 under eierskap av Magni Sports AS og New Meta AS – i samarbeid med Vålerenga Fotball AS. Huser per i dag mange av Skandinavias og Europas fremste e-sportutøvere med medaljer fra nasjonale og internasjonale mesterskap.

Om DNB

Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern.
Tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.
Har 2,1 millioner personkunder og 220.000 bedriftskunder i Norge.
Er Norges største kapitalforvaltningsselskap med rundt 486 000 fondskunder i Norge og 120 institusjonelle kunder i Norge og Sverige.
Norges ledende verdipapirforetak.

E-sport

  • Elektronisk sport (e-sport) er videospill i en formalisert form for konkurranse eller prestasjonsøvelse. Konkurranser forgår i forskjellige spill og sjangere gjennom plattformer som datamaskin og spillkonsoll. E-sporttilskuere følger spillet via digitale medier og tradisjonell TV-overføring, i tillegg arrangeres det live-events på stadion. E-sport regnes i dag som den raskest voksende sporten globalt, og tiltrekker seg rundt 350 millioner interessenter verden rundt.

Toppbilde fra venstre: Kommersiell leder i Nordavind, Steffen Willumsen, Nordavind-spiller, Vegard Kopangen Bugge, sponsorsjef i DNB, Tina Wesselsen, Nordavind-spiller, Jasmeet Gill og Kommersiell leder i Vålerenga Fotball Elite, Espen Østerhaug. 

Annonse fra Eliteserien: