Møt Fredrik (8) fra Kåffa

Han spiller fotball for KFUM og hockey for Vålerenga. Fredrik Engh er vår unge profil til åpningskampen mot Sarpsborg 08 - Bli bedre kjent med han i vårt profilintervju!

Annonse:

Onsdag klokka 14.30 kom Fredrik (8) og tre kompiser gående ut hovedinngangen på Ekeberg skole. De skulle spasere den korte turen til KFUMs klubblokaler for en kjapp matbit, før dagens fotballøkt med KFUM-akademiet starta klokka 15.00. 

Ivrig og lettbeint småløp gutta den siste biten for å rekke ei brødskive med salami, før samlinga ute på kunstgresset. Der ble de møtte av to trenere som skulle kjøre den timeslange (daglige) økta rett etter skoletid. En trening fylt med gode øvelser, spilleglede og mye humør. 

Etter 60 minutter på KFUM-banen ble Fredrik henta av faren sin for å rekke middagene hjemme med familien, før dagens andre treningsøkt. Klokka 18.00 var det nemlig duka for 90 minutter med hockey i plastikkhallen, rett ved der Jordal Amfi en gang sto. 

Ikledd fullt hockeyutstyr skøyta unggutten rundt på isen som om det var det enkleste i verden. På spørsmål om hvilken gren han skulle satse på svarte gutten:

- Den avgjørelsen tar jeg når jeg blir stor. Nå koser jeg meg på begge arenaer! 

Søndag klokka 18.00 spiller vi vår første kamp på Vålerenga Kultur- og idrettspark, men før oppgjøret mot Sarpsborg 08 skal Fredrik og kompisene fra KFUM i aksjon med 3v3-fotball i Fanzone. Det blir en stor dag! 

Se profilsaken med Fredrik fra Kåffa i videoen under:


Annonse fra Eliteserien: