Viktig info til pressen på Intility Arena

Vi endrer rutinene for faste akkrediteringer på Intility Arena.


Fra 180 til 30 presseplasser

I årevis har vi operert med faste akkrediteringslister for de store mediehusene, samt de som følger Vålerenga tettest. 180 sitteplasser på Ullevaal byttes nå ut med 30 sitteplasser på Intility Arena, og dette gir oss naturligvis noen utfordringer.

PS: Det er viktig å påpeke at dette gjelder skrivende journalister, samt TV/radio-reportere som ønsker tilgang til pressetribunen. For fotografer gjelder andre regler. 

Søknad må sendes

Journalister, fotografer og TV/radio-reportere som skal jobbe på Intility Arena på kampdag må sende inn akkrediteringsforespørsel minimum fire dager før kamp. 

Akkreditering sendes inn via dette skjema

Akkrediteringen gir adgang til følgende steder

  • Presserom
  • Angitt plass på pressetribune
  • Mixed sone etter kamp
  • Eventuell pressekonferanse

Fotografer

Som fotograf har du litt større boltreplass enn skrivende presse, og vi har også gleden av å informere om at vi tillater fotografering til og med 16-meterstreken på Intility Arena (gjelder motsatt side av benkene). Fotovest får du utdelt i presseluka og fotorommet holder til i 0. etg. 

Parkering

Vi disponerer ti parkeringsplasser til pressen i P-huset på Intility Arena (innkjøring fra Innspurten). Skal søknaden om parkering bli innvilget må denne være oss i hende minst fire dager før kamp. Førstemann til mølla gjelder. 

Er P-huset fullt kan parkeringsplassene utenfor AF-bygget benyttes mot betaling. 

Frikort for presse

Medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund har krav på en billett til arrangementet hvis det er kapasitet på stadion. Av hensyn til klubb og arbeidende presse skal fribillett benyttes på vanlig tribune om man ikke skal jobbe. Øvrige pressekort har ingen krav på fribillett. 

Har du spørsmål knytta til media på kampdag kan dette rettes til: Tina Wulf – tina.wulf@vif.no - +4748157596

Freddy dos Santos har vært en tur rundt på stadion for å sjekke fasilitetene til pressen, og gir deg informasjon om hvor du skal henvende deg, i videoen øverst i saken. 

Kort oppsummert

  • 0. etasje: Inngang media, fotorom og mixed sone
  • 3. etasje: Arbeidsrom for skrivende presse og utgang til pressetribune
  • 5. etasje: Kommentatorbokser for TV/Radio

Velkommen til Intility Arena!

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: