Hvilken tribune passer du best på?

Her er salkartet og en oversikt over de ulike tribunesegmentene på Intility Arena.

Annonse:
Her er salkartet på Intility Arena når Vålerenga Fotball Elite spiller. Kjøp billetter HER!

salkart_intility arena nov18

 
 

Dette er Supportertribunen:

Dette er en tribune for stående, syngende supportere. Det er ikke lov med effekter fra motstanderlaget på denne tribunen. Plassene er unummererte

Her er det rail seats, såkalt safe standing, som betyr at setet er låst i stående stilling. Det betyr at man ikke kan sette seg ned på setet underveis. Det er bølgebrytere foran hver rad. Når Vålerenga spiller kamper hvor det er krav om sitteplasser, som i europacupene, vil setene være skrudd ned i sittende posisjon. Det er rundt 3.000 slike seter og det blir derfor også antallet sesongkort som selges på denne tribunen. På kamper med ståplasser vil det imidlertid være plass til 4.500 stående supportere.

Sesesongkortsalget på Supportertribunen er delt inn i fire kategorier. Over 25 år (2.350 kroner), over 25 år og medlem i Vålerenga Fotball Elite eller Klanen (2.100 kroner), under 25 år (1.850 kroner) og under 25 år og medlem (1.600) kroner.

Nytt for 2018 er at alderssegmentet også gjelder på kampdager. Prisene på enkeltkamper er derfor delt inn i to kategorier: Over 25 år (235 kroner) og under 25 år (185 kroner).

 
 

 

Dette er Vålerengatribunen:

Dette er en tribune kun for Vålerenga-supportere og effekter fra motstanderlaget er ikke tillatt.

Sesongkortsalget på denne tribunen er delt inn i tre segmenter: Patriot, Familie og Miniklanen. Dette er beskrivelsen av hver av disse segmentene:

Patriot

Langsidens beste plasser for voksne, engasjerte supportere som ønsker å bidra til stemning på stadion. Det er aksept for å reise seg og synge sin mening. Alle plassene er nummererte.

Dersom man er flere som ønsker å ha plasser sammen må disse bestilles samtidig.

Sesongkortprisene er delt inn på følgende måte: Voksne (18+): 3.600 kroner (3.350 kroner hvis medlem i Vålerenga Fotball og/eller Klanen), Honnør: 2.400 kroner (2.150 kroner hvis medlem), Student: 2.400 kroner (2.150 kroner hvis medlem), Barn (6-17 år): 2.000 kroner (1.750 kroner hvis medlem). 

Enkeltbillettene koster: Voksne 360 kr, honnør/student 240 kr og barn 200 kr. 

Familie

Prisgunstig familieseksjon for hele Vålerenga-familien. Plassene er nummererte. Vi er glade for å kunne tilby Eliteseriens billigste sesongkort for barn og ungdom under 18 år (kun 500 kroner). Sesongkortprisene for voksne er 3.000 kroner, mens den for student og honnør er 2.000 kroner. Har du barn som spiller i Vålerenga Fotball koster sesongkortet 2.000 kroner. 

Enkeltprisene er voksne 300 kroner, student og honnør 200 kroner og barn 100 kroner. Har du barn som spiller i Vålerenga Fotball koster enkeltbillettene 200 kroner (barn som spiller i Vålerenga Fotball kommer gratis inn).

Miniklanen

Her har vi gjort noen endringer i 2018 for å gjøre det enklere å øke medlemstallet i verdens beste Miniklan. Som i 2017 er Miniklanen for barn mellom 6 og 13 år, og plasseringen er et avgrenset område helt på siden av Vålerengatribunen nederst på felt 308 kun for barn. De blir passet godt på av voksne verter. Sesongkortet på denne tribunen er som barn ellers på familiefeltet: 500 kroner. Medlemskap i Miniklanen kommer i tillegg, og er lik medlemsprisen i store-Klanen som er 250 kroner. I medlemskapet får man klær, invitasjon på sosiale aktiviteter, egne bortereiser, samt mye annen moro!

Enkeltprisen per kamp er 100 kroner, og man får teste ut feltet én gang gratis før man eventuelt må bli medlem av Miniklanen. 

 
 

 

Dette er Intility-tribunen (hovedtribunen):

Dette er den perfekte tribune for det voksne publikum som vil nyte kampen og stemningen. Her er det kun faste plasser. Denne tribunen er delt inn i to segmenter. Tribunen er på samme side som spillerslusa og spillerbenkene, og er en såkalt nøytral tribune hvor det er tillatt med effekter fra begge lag. Tilhengere av bortelaget bør være oppmerksomme på at å vise aktiv støtte til bortelaget henvises til felt 108, nærmest bortefeltet. Videre er det ikke anledning til utagerende og ekstrem feiring av bortelaget. Ved overtredelse kan man bli vist til bortefeltet (felt 201-202) uten refusjon av prisdifferansen.

Vålerenga Premium

Dette feltet er allerede utsolgt for nye sesongkorthavere i 2018 gjennom ventelister, mens sesongkorthavere i 2017 vil ha mulighet til å fornye sitt sesongkort til samme pris som i 2017: 4.990 kroner.

Hovedtribunen

Dette er en klassisk sittetribune for voksne supportere. Dette er den perfekte tribunen for de som ønsker å oppleve kampen fra langsida i ro og mak.

Sesongkortene koster 3.600 kroner for voksne, 2.400 kr for student og honnør, mens barn inntil 18 år betaler 2.000 kroner.

Enkeltbillettene koster 360 kroner for voksne, 240 for student og honnør, mens prisen for barn er 200 kroner.

 
 

 

Dette er NRC-tribunen (Nordtribunen):

Bortesupportere

Bortesupportere har egne plasser på felt 201 og 202. Plassene er unummererte

Her er det rail seats, såkalt safe standing, som betyr at setet er låst i stående stilling. Det betyr at man ikke kan sette seg ned på setet underveis. Det er bølgebrytere foran hver rad. Alle med plasser her, har egen inngang (inngang 6) på nordsiden av stadion nærmest Vallhall. Dette felttet har plass til 1.100 stående supportere. Billetter her selges av besøkende klubb og ikke av Vålerenga, 

Holder du med bortelaget, men ønsker å ha muligheten til å sitte, anbefaler vi felt 108 på Intility-tribunen (Hovedtribunen) Her er det lov å ta med seg effekter fra bortelaget, man har plasser rett ved siden av sine stående supportere, samt det er sitteplasser.

Vålerenga-supportere

Resten av tribunen (felt 203 og 204) er forbeholdt Vålerenga-supportere, og det er ikke tillatt med effekter fra motstanderne på disse feltene. Det er sitteplasser, men det er unummererte plasser. 

Annonse fra Eliteserien: